narin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Xp'yi yeni yükledim nete bağlandıktn 3 dakika sonra tüm programları kapatın NT AUTHORİTY/SYSTEM izin vermiyor içerikli bir hata verip 1 dakika sayıp bilgisayarı kapatıyor.. Aynısı babamın latopunda dada oldu onu bi cd ile hallettiler ama şu an yok o cd netten bulabilirmiyim acaba ? İmdatttttttt![signature][hline]"Cok zoru yapariz ,imkansız biraz zaman alır" Fornication Under Control of the King
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Admin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 http://www.microsoft.com/security/incident/blast.asp patch i cek blast virüsü için olan sonrada kur ondan sonrada virüsü silen programı cek[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Yönetim iş başındadır olaylara zamanında müdahele eder karakedi, 26 January 2004 17:47 tarihinde demiş ki: kavga etmeyin bu konu başlığında. karakedi, 26 January 2004 17:49 tarihinde demiş ki: justin sende aşık olup durma zırt pırt :P
Öne çıkan mesajlar