Darkwall Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 her zaman başta kuleleri patlatma taraftarıyımdır..sorada gidersin ezik galv kesersin olur biter..sora dönersin diğer bossu kesersin bu kadar basit ..bazı mankafalı allyler anlamak istemiyo ama o zaman yenilebiliyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Darkwall said: her zaman başta kuleleri patlatma taraftarıyımdır..sorada gidersin ezik galv kesersin olur biter..sora dönersin diğer bossu kesersin bu kadar basit ..bazı mankafalı allyler anlamak istemiyo ama o zaman yenilebiliyoruz..aha benim kafada ben pri ile oynarsam ki sp direk ib yi alıyorum bu arada def yaparlarsa olen direk fw ye gittiği icin galva kesmesi kolay oluyor ama bizim cins ally direk galvaya dalıp arada aoe ile oldugunden kaybediyoruz ki dun sf yi aldıktan sonra sp de defans yapan allya ragmen bunker des yapan horde arkları saygı ile selamlıyorum ki en az 30 kişi sp de defansdaydı 20-585 nedir nasıl kaybedilir onuda anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 ginally :) : cins allylere verilen isim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Efendim aksam beklerim bi ava nickler imzada mevcuttur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 olurda söz vermiim şu aralar sıkıntılı bir hava esiyor evin içersinde..evin içindeki combat biterse gelirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar