odiflame Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 10 ay lotro oynadıktan sonra 2 aydır tabula rasa oynuyordum.lotroya bir bakayim dedim güncelleştirmelerini yaptım oyunu girmek istediğimde şifre ekranını geçince pc reset atmaya başladı.makina aynı makina hiç bir değişiklik yok.bu sorun eve online 14 günlük trialini deneyeyim derkende olmuş oynaya mamıştım.sebebi ne olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 cpu ve ya ekran kartı ısınıyor olabilir. Fanların çok kirlenmişse tertemiz yap. Büyük olasılıkla düzelir (düzelmeyebilir de) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 ilginç cod 4 de ısınmıyor crysiste ısınmıyor lotroda ısınıyor mu sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 psu yetmemesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 monitörün psu ile beslenmesi gibi bir durum yok dimi? çünkü sadece monitörümü lcd yaptım makinam tamamen aynısı ilginç bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Eve-online daki rebootların farklı sebepleri oluyor diye biliyorum. Belki aynı tip bi sorun lotro da da olmasına sebep oluyodur. Şunu deneyebilirsin belki: disable the "Automatically Restart" option under System Failure in the Startup and Recovery section of your Advanced system properties. Doing this will show you if you're getting a BSOD prior to the reboot.. that should help you narrow down your problem. That option is enabled by default in Win2k and XP, which I'm assuming you're using one of those 2(3) operating systems. Ayrıca ses kartın realtek ise surayada bak. http://myeve.eve-online.com/ingameboard.asp?a=topic&threadID=434106&page=7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 lotro da da aynı problem var ama dediğini bir deneyeceğim.teşekürler arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar