komik_soon Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Elimde xp iso var fakat cd yok evde bir suru bos dvd var hic birine yazamadim izin vermiyor :S ne yapmam lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 nero yu cekmen lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
komik_soon Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Masticore said: nero yu cekmen lazımyanlis anlattim sanirim elimde nero var bos dvd takiyorum iso yazmiyor illa cd mi takmam lazim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
komik_soon Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 komik_soon said: Elimde xp iso var fakat cd yok evde bir suru bos dvd var hic birine yazamadim izin vermiyor :S ne yapmam lazimyukardan cd degilde dvd secersen oluyormus demekki neymis sabah sabah bu sileri ozellikle kahvalti etmeden once yapmicaksin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar