EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 java2 runtime enviorement mı ne öyle bişi kurdum hala java oyunlarında problem oluyor(koaka.com dakiler) bide java sanal makinasımıydı neydi ona benzer bişi kurdum hala düzelmedi nasıl düzeltebilirim? oyunlara girmek istediğimde sayfanın sol alt köşesidne kırmızı bi çarpı işareti çıkıyor java olan kısmında
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 ee nasıl halledicem ben sorunu? :)
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Java yazıcaksın :-)[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Catscratch Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 http://www.koaka.com/help/sorunlarh.jsp Sitede windows XP ve java ile ilgili bir kısım var. Oradakileri yaptın ve gene çalışmadı mı ?[signature][hline]This Cat Scratches Free.
Catscratch Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Bende üye oldum oraya. Baktım açmadı java'yı. Ama biraz uğraşarak açmayı başardım. Bende sun'ın java client'ı zaten yüklüydü. Üstüne yukarda verdiğim linkte öneri-1 deki linkten msjav yükledim. Gene olmadı. Ayrıca Set Defaults a gidince Virtual Machine için altta Microsoft Virtual Machine'ı seçince yanındaki enable access seçeneği siliniyor. Seçili oluo ama değiştiremiosun. Neyse Sun'ın java ayalarından Browser sekmesindeki bütün tikleri kaldırdım. Tekrar gidip set defaults tan microsoft virtual machine'i seçtim. (ne kadar seçersem seçeyim sürekli seçilmemiş halde gelio ms virtual machine) Bu işlemleri yaparken internet explorer açık olmayacak. Sonra gittim girdim siteye. Bi güzel bağlandı çalıştırdı java uygulamalarını.[signature][hline]This Cat Scratches Free.
quamor Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 ayni sorun bendede vardi.www.javasun.com adresiydi heralde ordaki javayi kurdum duzeldi. ama benimki 2 aylik felan :p[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben..
neter Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 java sanal makinası nı sil java2 runtime environment sil java2 runtime environment tekrar yükle çünkü ikisi aynı anda çalışmaya çalışıp port kapmaca oynuyorlar bana da olmuştu ...[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin
Öne çıkan mesajlar