karpuz Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Başlık kendini açıklıyor aslında da; içinde her şeyimin olduğu (her şey derken, her şey :)) external harddisk'imi, kablosuna ayağımı takmak suretiyle yere düşürdüm ve şu anda çalışmıyor. Tamir ettirilebilir mi? Nerede edilir? Sorularına yanıt arıyorum. Kendisi 300 gblık bir seagate... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 garantisi varsa yerine götür dicem, ama verileri kurtarırlar mı o şekilde bilemem. Garantisi geçtiyse söküp içindeki hddyi bilgisayar internal takmayı deneyebilirsin. Kutunun içindeki devre bozulmuşsa ve hdd sağlamsa verilerini kurtarmak için bi şansın olur. HDDnin kendisi bozulmuşsa, o verileri kurtarmak çok zor iş. (tamamen bozulmuş hdd bile kurtarılıyo aslında, ama çok pahalı ve zahmetli bi iş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Şu anda olan şu, alet çalışıyor ama sonra garip sesler çıkarıyor, tekliyormuş gibi. Bilgisayar harddisk'i görüyor ama içi boş ve var olan alana da boş alana da 0 mb yazıyor... Garantisi yok, zaten amerika'dan geldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Seagate distrolarindan biriyle irtibata gecersen belki seni bir teknik servise yonlendirebilirler, garanti kapsaminda olmayacagindan iscilik verirsin fakat urun icin destek saglamak durumundalar. Muayene icin saniyorum ucret alinmaz, onlardan alacagin bilgiye gore tamir edilip edilmemesine karar verirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 karpuz said: Şu anda olan şu, alet çalışıyor ama sonra garip sesler çıkarıyor, tekliyormuş gibi. Bilgisayar harddisk'i görüyor ama içi boş ve var olan alana da boş alana da 0 mb yazıyor... Garantisi yok, zaten amerika'dan geldi... durum öyleyse içindeki değerli bilgileri kurtar, o hdd uzun yaşamaz malesef... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Yok zaten içindeki hiç bir şeye ulaşamıyorum. Sadece aleti görüyor o kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 kharonun dediğinden başka çözüm yok o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 İstanbul Kadıkoy'de ısen yazıcıoglu ıshanın karsısı Merkez GOld un oldugu ıs hanına gır 3 4 uncu katlara cık . 1 kac cam da goruceksın zaten HDD tamır edılır yada Verı kurtarılır yazıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar