Quibble Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Bir kac yil once aldigim skateboardumu satiyorum.. Cok anlamam anladiklarimida hatirlamiyorum, neye ne deniyor diye.. Ustundeki markalari yaziyorum ; -Zero (deck) -Destructo (tekerleri tutan zimbirti) :P -Lucky (bilyeler falan) -Tekerleri bilmiyorum hatirlamiyorum :D... 400$'a Amerikadan almistim Turkiye falan filan, 200 - biraz paslanmis cok fiyat koydum gibime geldi :) 150 ytl+ 1 paket camel box :)eder gibime geliyor. Teklif verin kabulse geliyim simdi kadikoyde teslim ediyim su saniede :D not1: deck'in altinda Osama Bin Laden var.hehe :) not2: uzun suredir kullanilmadigi icin bilyelerin guzel temizlenip yaglanmasi gerekiyor. not3: pazarlik payi vardir, evet para lazim :P Resimler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Quibble said: Cok anlamam anladiklarimida hatirlamiyorum, neye ne deniyor diye.. Çalmışsın sanki gibi bi hava sezdim ben. :) Şaka bi yana param olsa alırdım.. Tüh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 UP; hehe yok walla calmadim hepsi forehead sweat ! :P *camdan atlar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Quibble said: UP; forehead sweat ! :(:(:(:(:(:(:(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 o kadarda kotu diildi :D son kez up'liyim alan olmazsa parcalar yakarim.. hic diilse isinmis olurum :P:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar