GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 ya starcraft 2'nin nezaman çıkacağıyla ilgili bir bilgi var mı ? veya oynanabilir beta fln ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 hayvan gibi başlık var ama bak: http://forum.paticik.com/read.php?39,468267 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Bana bir ilki yaşama imkanı veren arkadaşımızı alnından öpüyor ve başlığı kitliyorum. Sağolun varolun beni siz yarattınız. not: bir an kendimi ilgisiz bir mod olarak hissettim. 10 mart'ta zerg bölümü açıklanacak. tek bilgi bu şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar