Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Shippuuden anime de dikkat ettim de vicdansızlar ya narutoya artık sen büyüdün diyip ramen ısmarlamıyor ya da zavallım fırsat bulamıyor ramen yemeye 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 ben okulda yiorum hazır ramenlerden de pek parlak olmuo tadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Topici açalı 3 ay olmuş ama hala ramen yemedim8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 naruto artık yemio die senin de hevesin kaçmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 O değilde oturduğum yer kadıköye 2 avrupa taraflarına ise min. 3 saat uzaklıkta üşnediğimden gidemedim bir türlü yoksa bi kere gördüm yemeden gidersem gözüm açık giderim:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar