Grudge Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 freelancer. yakında erecem :P emulatörden final fantasy 9. ama 3. cd de alexandriadaki heykelin arkasından kujanın çıktığı yerde. kuja "bahamut eski sahibine gel" gibisinden bişiler söylüyo. video girecek gibi ekran kararıyo bi daha da ayrdınlanmıyo. ama kitlenmiyo alet 60 fps de devam ediyo çalışmaya. 200 e falan çıkarınca da bişi değişmiyo...[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley
Zippo_05 Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Ben Kıbrıs'ta yaşıyorum burda hamsterler 10 milyon kafesleride 10 - 15 milyon civarı birşey. Plastiği kemiriyorlar aslında demiride kemiriyorlar ama demiri kemirmesi daha uzun sürüyor :)[hline]http://www.kingsofchaos.com/page.php?id=223086 hadi arkadaşlar birbirimize destek olalım
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Baldurs gate serisni 7 kere bitirdikten sonra (bu dogru) artik Lionheart gelinceye kadar frp oyunu oynamayacagima soz verdim.Su an makina ezik oldugu icin pek bi sey oynayamiyorum ama evdeki makinada total war,mithology,ve benzeri strateji oyunlarini bitirdim (1 ay oldu sanirim)simdide öaster od orion 3 u bekliyoruz daha bi suru oyunu bekliyoruz ama belli etmiyoruz...:) Take care.....[hline]A little less conversation a little more action please
FiXxXeR Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Freelancer Red Faction[hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am.
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 muhahaha yuhaha[hline]Under My Penis November General Ultima Sux Never been a cocks ahaha uydu I seek you=151227036
Soth Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 said: Zippo_05, 21 Mart 2003 22:28 tarihinde demiş ki: Ben Kıbrıs'ta yaşıyorum... Hehe bir hafta önce bi arkadaşla kıbrıstaydım 10 gün takıldım. güya gezmeye gittim internet kafeden dışarı cıkmadık:) (bu arada laf aramızda pavyonlar süfer:)[hline]Carternas the Champion Hib/Ex. Silphatos Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Mafia - The Lost Heaven bitirdim fakat free ride extreme modunu oynamaktayım. Ethernassta UO Unreal T. 2003[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Sosaria 4ever Önceki 1 2 Sonraki 2.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/31500-bu-aralar-ne-oynuosunuz/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Mafia - The Lost Heaven bitirdim fakat free ride extreme modunu oynamaktayım. Ethernassta UO Unreal T. 2003[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Sosaria 4ever
Öne çıkan mesajlar