kertenkel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 http://www.chroniclogic.com/ke.htm Kingdom Elemental bir Chronic Logic oyunu, firmanın diğer oyunlarından Pontifex'i hatırlarsınız... Bu oyun da aynen Pontifex gibi senaryosuz... Oyundaki amacınız farklı haritalardaki Yaratık Wave'lerini atlatmak; her oyun başı belli bir para + skill unlock point alıyorsunuz... Bu paralarla adam alıp skill'lerini unlock ettikten sonra real time olarak (pause ediliyor space ile gerçi) strateji vs. yapıyorsunuz... Hoş bir oyun Normal'de oynarsanız epey zorlanırsınız, Easy tavsiye ediyorum.. Ayrıca Space ile pause ediyorsunuz, etmezseniz ilerleme şansınız yok... Oyunun demo versiyonu yukarıdaki linkte... Full versiyonu da vardır belki bulursunuz sağdan soldan.. gameplay trailer http://www.youtube.com/watch?v=qDxd6nES0Mg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 budur yani 150 mb zevk alacağını tahmin ediyorum çoğu insanın, özellikle geçemeyince ayar olup defalarca oynıcaksınız.. ben evil castle'ın önündeki boss'larda kaldım paladin, swash buckler vs açık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 güzelmiş ben de beğendim e mule den tam sürümü indirmeye cabalıyorum su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Güzel oyun, boş zamanları doldurmak için bire bir. özelden rs atabilirim isteyenlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 en güzel yanı herhangi bir bilgisayarda çalışıyor.. okuldaki en dandik bilg.'larda bile çalıştırdım =) lab'lerde falan oynuyorum arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Baya zormuş ya. Ogre resmen parçaladı grubumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Az ilerle bak neler var daha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Güzel early game setuplarınızı paylaşmanızı istesem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 early de paramı sonuna kadar harcadım ben. 1 priest, genelde 3 warri(figther adını unuttum şimdi) gerisini archer aldım bard gelene kadar. Hepsinin 3 sikilide açık. bard gelince archerdan kıstım, idare etti baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 kertenkel said: ben evil castle'ın önündeki boss'larda kaldım paladin, swash buckler vs açık sanırım aynı yerde kaldık, şu dev+minatour gibi bir boss geliyor var mıdır geçebilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 evet ,orda ben pirate+paladin+swordsman yaptım, 2 cleric koydum arkaya paso heal pause baldurs gate gibi hallettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Grp heal mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 sildiler beni ya orda swordsman + pirate + 2 druid + 3 archer + cleric denedim kurt üstündekileri kesiyorum kurttan iniyor Warg Rider oluyor.. büyük boss'ları root ile druidle tutuyorum da hızlı kesemiyorum ps: son wave mi o kale, oyun sonu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 fena değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 paladin in holy strike mi ne ondan yapın bolcana, ondan sonra bi de dragon kesiosun yanlıs hatırlamıosam kısacık oyun walla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar