Peter Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 cok sevdigim ve asırı orjinal buldugum gruplardandır bu 2si bakın izleyin bi [video]http://youtube.com/watch?v=WDkafgmTWTU?feature=oembed" width="459"> ayrıca rapi fazla seven bi insan da degilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Siyah amerikalılardan tiksinir bu adamlar paso ırkçı bir şekilde sataşırlar.Hokus Pokus şarkısı güzel(insane clown posseyi biliyorum bi tek öbürünü duymadım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 ırkcı olduklarını bilmiyodum cnkü zencilerle düet yapıolar. öyleyse bile her düsünceye acık olmak lazım bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 en ırkçı zencinin moralini bozarım =) edit:şarkı fena değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar