kenzap Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Öncelikle Selamlar Biraz önce bi dosyadan trojan.vundo ve trojan.metajuan bulaşdı diye uyarı verdi norton. İyi silmiştir dedim sonra bi anda internet exp. açıkken başlat çubuğu yok oldu. Demek silmemiş dedim laptopdan bakdım google a buldum bu trojanların çözümünü vs. Ama gel görki bilgisayarıma sağ tıklayıp özellikler diyince bile pencereyi kapatıp başlat çubuğunu yok ediyor. Sistem geri yüklemeyi kapatamıyorum bile. Deli etti güvenli modda regeditten run kısmında metajuan ın dll sini sildim. Hiç bir şey değişmedi. İşletim sistemim vista. Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Format ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 (tu) CaNNi said: Format ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar