Dregoth Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Vaizard eleman dalıp Ichigo ile Rukia yı kurtardığı dövüşte arkada çalan müziğin adını bilen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 onu bende ariyorum OST cikmadi galiba bide su ispanyol tarzi muzik te super Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 160. bölümde özet kısmını anlatırken çalan yeni bir müzik var bir de, o da çok şahane. Ama sanırım Soundtrack 3'te olacak onlar, bende çok aramıştım ama bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Sado'nun Hueco Mondo da 2. kapışmasında çalan şarkı da süper. İsmini bilen varmı ? Tüm OST yok ayrı olarak indiriyim bari :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Ben birşeyler çektim ama malesef istediğim içinde yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Nereden nasıl çektin PM atabilmen mümkün mü? Ben o kadar aradım Soundtrack 1 ve 2 haricinde birşey bulamadım malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Bulabilen yok sanırım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar