Marveloth Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 == Mage == Üstünde tier yok ama full epic. Veteranlar ve 3 parça gladiator var. Pve olarak da spellstrike ve spellfire set. Spell damage 850. Bankada 2k gold. Flying mount var. 375 tailor. 300 ench. Arcane bril ve ref. table mevcut. 800 arena point. 10k honor == Lock == Üzerinde henüz 6 parça pvp item var. Gladiatorler. bracers ve staff da mevcut. Skill kasmadım chara. Sadece pvp amaçlı oynuyodum. 1k arena point 10k honor __________________________________________________ 30-40 arası bikaç char daha var. Pala druid pri. Cd olarak sadece TBC var. Ana pakedi bulamadım. Oyunun kendisi 80 ytl. Her bir chara da 80 ytl emeğimi saysam, düz hesap 250 ytl ye satmayı düşünüyorum. İlgilenenlere duyrulur. dipnot: İndirim yok. Fiyat konusunda şikayete de gerek yok. Emeğime biçtiğim değer budur. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 hesabı yukarı düzlemişsin hoş olmuş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Bendeki EU hesabını bir US hesabıyla değiştirmeyi düşünebilirim satmak yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 hangi serverda? migration açık mı? ne kadar süre için ödenmiş account parası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 öm attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Her iki char da Sporeggar'da. Migrate açık. Aktif olarak oynamaktayım. Ödeme tarihi ve acc'un oynanabilir süresi ile ilgili bilgileri veremem. Son haftası da olabilir, yeni aktive edilmiş de olabilir. US hesabı ile değiştirmeyi düşünmüyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar