Lopeth Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Hmm orda avcunu açmış vir avuç var onun üstüne koy sacrifice hesabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cynthia Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 hmm hadi gerçek hayatta güçsüzüm de, oyunda onu kaldıramamayı nasıl becerdim anlamıyorum. yok, denedim hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cynthia Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 bakın, ruhsal dengemi altüst etti bu oyun. köpek cesetleri, yanan kollar, ne idüğü belirsiz bir uzaylı kırması, halüsinasyonlar vesaire vesaire.. oyunu kapadıktan sonra gidip jack keane filan oynuyorum dengeyi sağlayabilmek adına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 yav bu oyunu oynayayım diyorum da.. nasıl güzel mi? korku oyunlarını severim genelde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar