Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

adami dovmedik elim kasinik kaldi hatalimiyim?

matama

Öne çıkan mesajlar

baslıga ve ilk posta bakınca kimin dangalak oldugu belli oluyor cidden.yok dovecektim, yok elim kasınıyordu, yok ayakta duramıyordu, yok kız arkadası vardı felan filan bi kere geciceksin bunları.boyle cocuksu topic acıcaksın, ondan sonra bana dangalak diyeceksin.okadar kisi dalgaya vurmus seni git onlara de.ben yazdıgım yazıda son derece ciddiydim, degil kız arkadası, haremi olsa farketmez.dayak da yerim oda farketmez, ama o lafları o adamın agzına sokarım.sen bu kafayla gidersen daha cok laf yiyip gelip buraya topic acarsın (:P)
Sosyal ağlarda paylaş

yok öyle bi kural tek ayak ile çıkacaksın falan adam nasıl rahat ediyorsa öyle kullanır boardu, ben çift ayağım bağlı çıkıyorum teleskiden mesela. kaç kere düştüm tek ayak çıkmaya çalışırken ayrıca zıplayarak ilerliyorum. bence kayaklarının ucunu sıra esnasında oraya buraya sokan insanlar daha kıl. herşeyi geçtim böyle bir topic açıp sonra geyik mesaj atanlara dangalak süsü vermişsin matama bir kere topic garbıçlık zaten :)
Sosyal ağlarda paylaş

kingpin tek ayak cikma butun dunyada olan bir kural. Hatta cogu yerde uymazsan o gun cikisini yasakliyorlar. Insanlarin kayaklari uzerinde ziplaya ziplaya gitmenin mantigi yok. Birde bunun ayni sekilde ben tek cikarimi var. Acikcasi olay soyle

eger bir kurali yapmak sana zor geliyorsa daha dogrusu yapamiyorsan. Ders alicaksin
Sosyal ağlarda paylaş

Darkwall said:
go goo fifty e hasta ülkeme bak be hepside gengstaaa fdsdfsa

zuahahah!

Ha ha
Things just ain't the same for psychos
Guns and rifles, sharp knifes, I like those

'Cause every chair that I throw
people sue me for dough
They press charges on me
so I can’t fight anymo'

geldi aklıma birden
Sosyal ağlarda paylaş

matama said:
kingpin tek ayak cikma butun dunyada olan bir kural. Hatta cogu yerde uymazsan o gun cikisini yasakliyorlar. Insanlarin kayaklari uzerinde ziplaya ziplaya gitmenin mantigi yok. Birde bunun ayni sekilde ben tek cikarimi var. Acikcasi olay soyle

eger bir kurali yapmak sana zor geliyorsa daha dogrusu yapamiyorsan. Ders alicaksin

ahaha hiç güleceğim yoktu ? ne kuralından bahsediyorsun ya kim koymuş bu kuralı afedersin ? dünya snowboard standartları enstitüsü mü ? nasıl rahat ediyorsan öyle çıkarsın ister bağlamaya ellerini sok amuda kalkıp çık, ister iki ayağın takılı vaziyette çık, istersen tek ayak çık bilmem anlatabildim mi ? telekskiye belli bir ücret bayılmıyor muyum ben ? istediğim şekilde çıkarım tek veya çift kaldı ki kayak ile boardun aynı anda çıkması zor iki kişide pro değilse öpersin yeri çok rahat bi şekilde. ha herşeyi geçtim ben 1k para bayılcam tüm sete kendime board alıcam elin hanzosu gelicek günlüğüne 20-50 arası değişen fiyatlara kiraladığı kayak ile boardumun üstüne çıkıcak çizicek olay çıkar. millet zannediyor board kullananlar hunharca davranıyor alakası yok. benim gözlemlediğim kadarıyla sırada yol vermekten aciz olan insanlar kayak kullananlardı.
Sosyal ağlarda paylaş

kingpin :) abi dunya board enstutusu falan varmi bilmem ama :) butun teleski telesiyejlerin girisinde yazar hemen hemen butun adamakilli kayak pistlerinde :) eheh bu yaptigin yorum cok komik olmus yani. Neyse bir gun adamakilli kurallarin oldugu bir piste gidersen sana arkadas tavsiyesi tek ayagini cikar alirlar cunku elinden gunluk cikis hakkini. Nerden biliyorsun dersen senin gibi asi bir kardeste bende vardi oradan :)
Sosyal ağlarda paylaş

Valla boardla zıplamaları banada şov gibi geliyor=/ aynı şekilde pistin düzlük yerinde yolun ortasında oturmaları gibi. Ok alabilecein hız belli yoruluyor da olabilirsin ama benim yolu kapatamazsın yani.. Tamamen piyasa için oturuluyor orada(ör: Beceren) Bizim de defalarca dövesimiz gelmiştir ama laf dalaşı olmadığı için problem yaşamadık açıkçası pek.

Board bitmesin ya bende öğrenmek istiyorum bu sene=) Çeşitlilik iyidir hem blade fln çok zevkli çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...