nuwanda Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 son dakikaya bıraktım yarın sabah teslim edicem. ama basit bisi de yapmak istemedim, oyle aliim kendi kafamı bi yere yapıstırayım fln, ı-ıh. her nyse, su anda hayatımdaki ikilemi anlatmaya calıstım. ekipman gayet dandikti tek basımaydım ancak bu kadar oldu. sony cybershot kullandm bi tane o minik olanlardan, ayrıca resimleri birlestirdigim program gimp2. (ilk defa kullanıyorum bu programı ondan hicbisi yapamadm desem yeridir..) 15dkka falan harcayabildm cekimler ve birlestirme ustune, hicbisi yapasm yok iste =/ not:eet boyle bi resmi gecmiste bi yerde gordm, ordan aklımda kalmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 proje ne projesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 ben de böyle bişey yapmayı düşünüyodum geçen dönemki fotoğraf dersinde sonra başka bişey yaptım hehe. kendi kedimle dövüşmeyi sahneleyecektim d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 self portrait gbisinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 gürültü rahatsız edici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar