Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Bu n800 iyi güzelde bunun telefon özellikli bir versiyonu varmıdır? madem cebimde taşıyacağım birte ayrı telefon taşımayayım. Sidekickler hoş ama onlar cepbilgisayarı olarak pek işlevsel değil diye okumuştum. Birde n800de 65,536 renge sahip az değilmidir? Ne önerirsiniz bu ayarlarda wi-fi özelliğiden olan modellerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 bunun bi eski modeli 7700 olması lazım hep telefon hemde net için iyiydi..zamane şartlarına göre tabi wi-fi si felan yoktu..bende var hala ama çalışmıo tamir ettirmeyede üşeniorm=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 7700 almak için çok heves etmiştimde alamamıştım. almışken yeni bişi alam diyorum. Hiç telefon düşünmeyip direkt palm mı alsam bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 iPhone ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar