yevaud Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Star Trek: Tactical Assault arıyorum torrentlere baktım yok elinde olan bir arkadaş kargo ile yada netten gönderebilirmi acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 ben bilgisayar için olan versiyonunu arıyorum konsol deil nie buraya taşındı bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Sadece Nintendo DS ve PSP'de olan bir oyun. PC için yok, bu sebeple konsol bölümüne taşındı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 star trek legacy pc için olanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Evet oyun PSP ve DS için tasarlanmış olup konsol oyunudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 arcane o zaman şöle tarif ediyim Star trek serisinden bir oyun gemi ile ilgili bütün kontroller ekranın sol tarafında gemiyi dış görüntüden kontrol ediyosun sol taraftaki menuden silahları ateşlıyosun hasar alan bölümlere ekip gönderip tamir ettiriyosun filan falan star trek oyunlarını inceliyodum screen shotlara baktım istediğim oyuna çok benziyodu onun için bu ismi yazdım :) bu istediğim oyunun demosunu daha önce oynamıştım bilgisayarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 300 tane Star Trek oyunu var Yev, oynamadım o yüzden bilemiyorum ama şöyle bir link verebilirim: tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar