toggie Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Göçmüştü tcdd nin sitesi yüzünden, kapattıktan sonra tekrar actım sanki ilk defa kullanıyomusum gibi ayarlarım gitti. Yani temam gitti orijinal tema geldi, forecast ayarlarını bastan yapmamı istiyo falan. ayarları yapıp kapattıktan sonra tekrar acıyorum yine aynı hikaye. bugune kadar ilk defa boyle bi sorunla karsı karsıyayım firefox'ta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Fİrefox'da hala olan bi bug o malesef.Kitlendikten sonra kendini resetlemek gibi bi problemi var.Ama bazı kullanıcılara hiç olmuyor bazılarınada her ay oluyor(bkz:ben)...Yapıcak bişey yok o konuda benim bildiğim kadarıyla.Geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 yok cok onemli bişey değil yahu. tema ve forecast ayarından baska bişey carpmadı gozume su an. yaptım duzeldi kendiliginden =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Cevabı aldın bende soru sorayım :) Bende birşey download edeceğim zaman indirme yöneticisi açılmıyor. Ben açtığım zaman indirme yöneticisini hiç bi download gözükmüyor. İndirme yeri masaüstü olarak ayarlı ve oraya indiriyor kendiliğinden. İndirmeyi iptal etmek için firefoxu kapatmam gerekiyor :) Çözümü var mıdır bunun tekrar kurmaktan başka ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/256 gibi birçok download manager eklentisi var. denedin mi hiçbirini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Flashgot ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 bir keresinde çöktükten sonra tüm yer imleri uçmuştu. zar zor araştırdım netten geri getirmenin yolunu buldum. yoksa cinayet çıkardı. :D arada öyle sapıtıyor ama sonuna kadar firefox <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 flashgot kullanıyorum. Onda sorun yok ta küçük downloadlarda en rahatı kendi indirme yöneticisi. Ondan sorun oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar