Prawler Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Ya online olamıyorum. Aynı sorunu yaşayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 aynı durumdayım bende sabahtan beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 bakıma almışlar msn i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 giren arkadaşim var ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 abi bütün dünya offline şu an msn hotmail live mail servisleri kapalı komple.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Sorun var mı yok mu kısmını deneyin arkadaşlar, sorun bulmayacak muhtemelen. Orada "Onar" seçeneğini seçip az bekleyince giriyor. Bir anda olmasa da 3-5 deneyişte oluyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Tüm dünya offline falan değil. Ben son 1 saattir online durumdayım ama girene kadar ebem ağladı resmen... Bugünlerde msn'de var bi halt, çıkar yakında kokusu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 ben zaten tamamen ortalığı karıştırma amacıyla salladıydım onu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 3-4 saattir sorun yok. Baştan girmemişti ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 bende sorun yok. @msn adresimde. arkadasımda acmıs @hotmail.com ama baska bi arkadasım acamıyor su an.garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 bende sistem dosyan kayık diyor :S live yükledim girdi fakat hotmail açılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 girene kadar taklalar attıysamda şu an online durumdayım. onar tuşu işe yarıyor. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 PhysX said: bende sistem dosyan kayık diyor :S son 10 günüdür falan aynı uyarıyı bana da veriyo. @msn adresim girerken @hotmail adresim girmiyo. Dosyaysa aynı meretin dosyası aralarındaki fark ne :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 ana benimkide girmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 girdim ancak maillere bakamıyorum böhüe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 onar tuşu işe yaramamakla beraber benle oyun oynuyor.. *msn onarılsın mı? *onar! *hehehe açmıyorum lan var mı git bi dolaş gel sen aradan 3 dakika geçer *onar! *sistem dosyan yok olsa bile açmam zaten seni sevmedim.. *bende seni sevmedim zaten. gittim 8.5 kurdum onda 3-4 denemede açabiliyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 sanırım bu yüzden girmiyor daha önce varmıydı bilmiyorum ama 8.5 yükleyince keşvettim windows live mail ! yapılandırma olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 vardı windows live mail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 su anda giremiorum nedense 80072ee7 hata kodunu werio o.O edit: nese duzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar