Marty Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 cocuga atar yapcaksin.tirsar susarsa hersey yolunda. kavga cikarsa insanlar ayirir zaten(sinifta falan kalabalikta atar yap) dayak yersen de sikayet etmeye iyi bi sebebin olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Rakursi said: Bir problemim var,buradan ne yapacağıma dair tavsiye almak istedim. Olayı kısaca özetleyeyim: Üniversitede birine birşey söyledim güvenerek,o kişi bunu hakkında konuştuğum kişilere söylemiş. Söylediğim şey ise ben burada onların ödevleriyle uğraşırken(fotoğraf çekmeyi beceremiyorlar) onlar benim evimde hemen arkamda yiyişiyolardı. Neyse fazla detaya girmeyeceğim. Bu kişi bugün çekti beni tehditkar konuşmalar yaptı işte yok ağzını burnunu kırarım falan. Tartıştık öyle,kız da yanındaydı. Ben kavga edecek biri değilim. Bursumu kaybetmek de istemiyorum disipline gidip(kavga edersem disipline giderim). Bu adamla aynı sınıftayız sürekli beni sözle taciz ediyor,yusuf yusuf falan gibilerinden ve ben bundan çok rahatsızlık duyuyorum,derslerime konsantre olmalıyım. Şimdi ben ne yapmalıyım? Bu adamı rektörlüğe falan şikayet etsem ne olur? Şikayet dilekçeyle mi olacak falan hiçbirşey bilmiyorum böyle birşey başıma gelmediği için. Kavga etsem ne olur? Görmezden gelemem çünkü çok rahatsız oluyorum Rakursi said: Vizeler mükemmel gidiyor :) Hepsinden full çaktım Ben çakmakla meşgulken,etrafımdaki öğrenciler kopya kopya diye yalvarmakla meşguldü. Ama ben verdim mi? Hayııır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Ya çocuğu bırak. Bu lafı satan adamı git patakla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar