kfg Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 ben de ipod mini 1g'yi yıllar sonra yeniledim ve ipod touch a gectim sonunda, hastası oldum =), tum ayarları falan yaptım, 1.1.3'e yukselttim, takılıyo su an kendi halinde, yalnız apple january software update cıkarmıs, yalnız paralı =), paralı olması sorun degil, ama bu gerizekalılar ipod touch'ı turkiyede sattıkları halde itunes store turkiyede calısmıyor, dolayısıyla bu update'i yapamıyorum... jailbreak falan da yapmak istemiyorum, buradaki apple store'larda yukletebiliyor muyuz bu update'i, bi de sonra restore falan yaptıgımızda bastan yukletmemiz gerekecek mi ? bi de yukluyolarsa, ne kadar surer bu islem ? touch'ı oraya bırakmamız falan gerekir mi, yoksa, gel, yuklet, git seklinde olur mu rahat rahat =) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 En dıoğru bilgiyi yakınındaki Apple strou arayarak alırsın! Burasının Türkiye olduğunu varsayarsak; :) Şimdi istanbulda ki yapıyordur ankaradaki yapmıyordur! Yada istanbula bir tanesi hemen hallederken diğeri o dükyana gönderip teslim bekliyordur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 satılık ipod touch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 yok apple store lar da yapmaz o işlemi, şayet yapıyolarsa gidip yaptırıp gelirsin, 3 dakika sürer fakat benim anladıgım bi apple store hesabın olmalı, ve o hesaba o update i kaydettirip istersen 234243242 kere de indirmeye hak kazanıyo olman lazım. bu yuzden turkiyede olmuyo. zaten bekle, 1.1.4 geldi, çok yakında 1.1.5 gelicek, ve SDK ( software develop kit ) yani apple dışından jailbreak yapmadan application üretme ve yüklemeye izin verilecek. legal legal ve beleş beleş butun applileri abanırsın ondan sonra. aslında şubat sonuna kadar yetişmesi gerekiyodu bu update in fakat yetiştirememişler, 1 ila 3 hafta içinde geliyo diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 @laorx, var abi benim touch zaten eheh... @sintisyzer, gormemistim simdi indiriyorum 1.1.4'ü ne yenilikler var bakalım, o sdk gelicekse super artık ya, yalnız o gelince bu update'i de yukleyebilir miyiz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 1.1.4 gelince buna gerek kalmicak, zaten hali hazırda 2242432 tane benzer program, hatta aynısının bi nevi crackli hali dolanıyo etrafta. benim jailbreakli iphone sahibi arkdaslarımın hepsinde var butun map mail vs. programları, ben inatla bekaretini koruyorum touchumun :) 1.1.4de hiçbişey yok, çok ufak bi 2 bug duzeltilmiş, jailbreak yapmak için crackcilere iş çıkarılmış. okadar. zaten şöle bi tez var, 1.1.1 büyük patchdi, 1.1.2 basit, 1.1.3 buyuk patch di ( appliler vs ) 1.1.4 basit ( bi nevi altyapı ) 1.1.5 büyük olacak apple tek sayı release lerde major işler yapıyo deniyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 off bu 1.1.5 cok iyi olacak o zaman ya... ne zaman gelicek ? tahmini bi sure var mı nette veya acıklamalarda falan biliyo musun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 1-3 hafta arasında gelicek deniyo, 1 hafta geçti nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 iphone icin sdk cıktı da, ipod touch icin olandan hala bi ses seda yok mu yaw ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Oooh SDK da çıkıyor ipod iphone a, artık virüslerle sizde uğraşırsınız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 yaw 1.1.5'den hala haber yok mu eheh =) ? 3 ay gecti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 dün v2.0 cıktı (daha once de cıkmıs olabilir, ben dun gordum =))... zamanında itunes store yok diye bu topic'te soyledigim software update'i cekememistim... ama sanırım 3rd party application ve bu tip update'ler icin acmıslar itunes store'u turkiye'ye... dun aldım 9.99$'a... tamamiyle farklı bir sey oldu resmen alet eheh... oneririm... free application'lar da var... deneme amaclı kurdum bi kac tane, boyle hareket algılayıcıyla touch'ı yan yatırıp falan topu kontrol ettiginiz oyunlar... normal programlar da var, apple'ın kendi cıkardıgı, baglı oldugu bilgisayardaki itunes'u kontrol eden remote programı var mesela kullanıslı, ya da youtube programı gibi facebook programı var... edit: bu arada bu update jan 08 software update'i de kapsıyor, yani yanında google maps, mail falan da geliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 En kısa zamanda bir tane edinicem ama hazı bir başlık açılmışken burda soruyum. Şimdi bu aletin iphonedan tek farkı gsm özellikleri mi 3g bluetooht gprs gibi? Yoksa ikisi arasında bunun dışında belirgin farklar var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 kamera yok bunda bir de bildigim... o yeni cıkan iphone 3g ile arasında daha fazla fark olabilir bilmiyorum da, ilk cıkan iphone'la arasındaki tek fark gsm ozellikleri ve kamera, evet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 iphone la ayni ya 2mp kamerada olmasin, cok daha ince yapiyo(iPhone takoz gibi;) Bu arada facebook yada devinArt ztn ozel olarak iPhone arayizuyle aciliyo 2.0'a gerek yok:), google map icinde gecerli aynisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Farklar benim araştırmalırımda bulduğum kadarıyla! GPS Telefon Özellikleri Bluetooth Kamera SDK Paketi (Bu kırıcı yani iphone'a çıkan yazılımları kullanamıyoruz!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 gps yok iphone'da. baz istasyonlarından yararlanarak yaklaşık yerini buluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 bi de mikrofon yok malesef :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 fastreloader said: gps yok iphone'da. baz istasyonlarından yararlanarak yaklaşık yerini buluyor3G'de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar