Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ipod touch software update

kfg

Öne çıkan mesajlar

ben de ipod mini 1g'yi yıllar sonra yeniledim ve ipod touch a gectim sonunda, hastası oldum =), tum ayarları falan yaptım, 1.1.3'e yukselttim, takılıyo su an kendi halinde, yalnız apple january software update cıkarmıs, yalnız paralı =), paralı olması sorun degil, ama bu gerizekalılar ipod touch'ı turkiyede sattıkları halde itunes store turkiyede calısmıyor, dolayısıyla bu update'i yapamıyorum... jailbreak falan da yapmak istemiyorum, buradaki apple store'larda yukletebiliyor muyuz bu update'i, bi de sonra restore falan yaptıgımızda bastan yukletmemiz gerekecek mi ? bi de yukluyolarsa, ne kadar surer bu islem ? touch'ı oraya bırakmamız falan gerekir mi, yoksa, gel, yuklet, git seklinde olur mu rahat rahat =) ?
Sosyal ağlarda paylaş

yok apple store lar da yapmaz o işlemi, şayet yapıyolarsa gidip yaptırıp gelirsin, 3 dakika sürer
fakat benim anladıgım bi apple store hesabın olmalı, ve o hesaba o update i kaydettirip istersen 234243242 kere de indirmeye hak kazanıyo olman lazım.
bu yuzden turkiyede olmuyo.
zaten bekle, 1.1.4 geldi, çok yakında 1.1.5 gelicek, ve SDK ( software develop kit ) yani apple dışından jailbreak yapmadan application üretme ve yüklemeye izin verilecek. legal legal ve beleş beleş butun applileri abanırsın ondan sonra.
aslında şubat sonuna kadar yetişmesi gerekiyodu bu update in fakat yetiştirememişler, 1 ila 3 hafta içinde geliyo diyolar
Sosyal ağlarda paylaş

1.1.4 gelince buna gerek kalmicak, zaten hali hazırda 2242432 tane benzer program, hatta aynısının bi nevi crackli hali dolanıyo etrafta. benim jailbreakli iphone sahibi arkdaslarımın hepsinde var butun map mail vs. programları, ben inatla bekaretini koruyorum touchumun :)
1.1.4de hiçbişey yok, çok ufak bi 2 bug duzeltilmiş, jailbreak yapmak için crackcilere iş çıkarılmış. okadar.
zaten şöle bi tez var, 1.1.1 büyük patchdi, 1.1.2 basit, 1.1.3 buyuk patch di ( appliler vs ) 1.1.4 basit ( bi nevi altyapı ) 1.1.5 büyük olacak
apple tek sayı release lerde major işler yapıyo deniyo
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
dün v2.0 cıktı (daha once de cıkmıs olabilir, ben dun gordum =))... zamanında itunes store yok diye bu topic'te soyledigim software update'i cekememistim... ama sanırım 3rd party application ve bu tip update'ler icin acmıslar itunes store'u turkiye'ye... dun aldım 9.99$'a... tamamiyle farklı bir sey oldu resmen alet eheh... oneririm... free application'lar da var... deneme amaclı kurdum bi kac tane, boyle hareket algılayıcıyla touch'ı yan yatırıp falan topu kontrol ettiginiz oyunlar... normal programlar da var, apple'ın kendi cıkardıgı, baglı oldugu bilgisayardaki itunes'u kontrol eden remote programı var mesela kullanıslı, ya da youtube programı gibi facebook programı var...

edit: bu arada bu update jan 08 software update'i de kapsıyor, yani yanında google maps, mail falan da geliyor...
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...