sadATS2 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 baslikta belirttigim skill tapelerden cloth attachment olarak varsa elinizde satin alabilirim. eclipse serveri icin gecerlidir.[signature][hline]sad [R.I.P] marksman/ scout/ bounty hunter/ entertainer/ pistoler/ image designer(h1 sith)/ medic/ combat medic(h2 jedi)/ doktor /artisan(h3 jedi) (4. holo slient)/ N armorsmith/N mechant/ N brawler (BITMEEEEEEEZ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 sen ararken ara sırada lord nyaxa ugra bence cok guzel attachmentlar çıkıyo eatar 14luk ws assembly ve 17lik medical assembly bulmuştu[signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Pre UO:R Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 said: Popeye, 24 January 2004 18:16 tarihinde demiş ki: sen ararken ara sırada lord nyaxa ugra bence cok guzel attachmentlar çıkıyo eatar 14luk ws assembly ve 17lik medical assembly bulmuştu Ehm, Lord nyax kim oluyo ki, bi ws adayı olarak ilgimi çekti de... :-P[signature][hline]:( "Cehennemi dünyada yaşamak için, aşkınızın reddedilmesi yeter..." :( Devvo Ki'yyst Teras Kasi Master, Novice Weaponsmith, Novice Rifleman Ex-Master Creature Handler, Ranger (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 corelliada POI si war.. coronetten yola çıktın mı 4.5 km arkadaşın 55k-60k arası ham'i medium armoru %80 kinetic %20 heat resistence i war.. beni ilgilendirenler bunlar olduu için sade bunalr kalmış aklımda... ayrıcana min. dmg i 800. advanced strafe shot cektimi 3k-4k vuruo... :)[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Eatar Pyrea :: Kettemoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 E ölümsüz mü yani... İndiririm ben onu aşağı, olmadı beyazın desteğini alırım... :-D[signature][hline]:( "Cehennemi dünyada yaşamak için, aşkınızın reddedilmesi yeter..." :( Devvo Ki'yyst Teras Kasi Master, Novice Weaponsmith, Novice Rifleman Ex-Master Creature Handler, Ranger (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 rkadaslşar cesitli yerlerden atachmentler taopladım ve toplamaya da devam edıyorum, nyax myax uzmez bızı kestık bı daha keserız. elınde olup satmak ısteyen varsa teklıfım acık pazarlık edelım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 bende sanırım 2 tane vardı ama özelliklerini hatırlamıyorum oyuna girince mail atarım..[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Ehm... (Sad abi araya ws skill tape'leri de sıkıştırsan, malum ben senin kadar zengin diilim. :))[signature][hline]:( "Cehennemi dünyada yaşamak için, aşkınızın reddedilmesi yeter..." :( Devvo Ki'yyst Teras Kasi Master, Novice Weaponsmith, Novice Rifleman Ex-Master Creature Handler, Ranger (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 guru saolsasın mailini bekliyorum. devvocum buldugumu veririm sen merak etme. :) elimdeki skill tapeleri ihtitaci olanlara veriyom zaten ben,[signature][hline]sad [R.I.P] marksman/ scout/ bounty hunter/ entertainer/ pistoler/ image designer(h1 sith)/ medic/ combat medic(h2 jedi)/ doktor /artisan(h3 jedi) (4. holo slient)/ N armorsmith/N mechant/ N brawler (BITMEEEEEEEZ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Err.. Skill tape ney sad? ne işe yarıo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Valla resmine bakınca hakikaten seloteyp gibi bişi duruyo, elbiselere takıyosun sana bonuslar verio, unarmed defense +3 falan gibi. Ama o seloteyple o bonus nası alınıyo o soru işareti... 8-)[signature][hline]:( "Cehennemi dünyada yaşamak için, aşkınızın reddedilmesi yeter..." :( Devvo Ki'yyst Teras Kasi Master, Novice Weaponsmith, Novice Rifleman Ex-Master Creature Handler, Ranger (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novilamenja Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Elimde bir adet "-1 Armor Experimentation" skill tape'i mevcut. Böyle bir attachment neden niçin vardır. Biri açıklayabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 :) bilmem valla[signature][hline]sad [R.I.P] marksman/ scout/ bounty hunter/ entertainer/ pistoler/ image designer(h1 sith)/ medic/ combat medic(h2 jedi)/ doktor /artisan(h3 jedi) (4. holo slient)/ N armorsmith/N mechant/ N brawler (BITMEEEEEEEZ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 rare item o.. çok para verirler lol[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Eatar Pyrea :: Kettemoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novilamenja Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Ya bu arada dalga mı geçmişsin yoksa ciddi mi yazmışsın anlamadım ama elimde bir de +2 Defence vs. Intimidate / +3 Rifle Speed şeklinde bir plate mevcut. Sanırım böyle çift skill'li attachment'larda yüksek olan skill uygulanıyodu. Bu plate'in tahmini fiyatı hakkında fikir yürütebilecek olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 pistol accuracy 3 pistol speed 2 diye bir armor attachment lootladim dun gece bir bh missionindan. bu attachmentlar takildiklari armor item decay e ugradiginda beraberinde gidiyor mu? ole bir durumda saklayip bir pvp armor i icin kullanacagim herhalde. bir de bu pistol artilari bh larin pistol skilleri icinde gecer limi? satmaya kalksam ne kadar para ediyor genelde bu tur attachmentlar? yanitlar icin simdiden tesekkur ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 ubese shirt al kendine yada bi belt vardı mono okursa o soyler onu kullan bu ikisinin encumb. olayı olmadıgından bi zararı olmaz takmanın hem armor attachmentlar takılıyo hem zarar gorme olayları yok hemde armor giymeni engellemiyo[signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Pre UO:R Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 ubese shirt degil herhangi bi shirtte olur yada bandolier kullanabilirsin[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 normal shirtlere olmuyo armor attachment [Bu mesaj Popeye tarafından 01 February 2004 07:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 dogru soyluyosun ben BE clothingle karistirdim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar