Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

armor assembly ve armor experiment

sadATS2

Öne çıkan mesajlar

baslikta belirttigim skill tapelerden cloth attachment olarak varsa elinizde satin alabilirim. eclipse serveri icin gecerlidir.[signature][hline]sad [R.I.P]
marksman/ scout/ bounty hunter/ entertainer/ pistoler/ image designer(h1 sith)/ medic/ combat medic(h2 jedi)/ doktor /artisan(h3 jedi) (4. holo slient)/ N armorsmith/N mechant/ N brawler (BITMEEEEEEEZ)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Popeye, 24 January 2004 18:16 tarihinde demiş ki:
sen ararken ara sırada lord nyaxa ugra bence
cok guzel attachmentlar çıkıyo

eatar 14luk ws assembly ve 17lik medical assembly bulmuştu

Ehm, Lord nyax kim oluyo ki, bi ws adayı olarak ilgimi çekti de... :-P[signature][hline]:( "Cehennemi dünyada yaşamak için, aşkınızın reddedilmesi yeter..." :(

Devvo Ki'yyst
Teras Kasi Master, Novice Weaponsmith, Novice Rifleman
Ex-Master Creature Handler, Ranger
(R.I.P.), Eclipse

Sosyal ağlarda paylaş

corelliada POI si war.. coronetten yola çıktın mı 4.5 km
arkadaşın 55k-60k arası ham'i medium armoru %80 kinetic %20 heat resistence i war.. beni ilgilendirenler bunlar olduu için sade bunalr kalmış aklımda...
ayrıcana min. dmg i 800. advanced strafe shot cektimi 3k-4k vuruo... :)[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) :
jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden.
Eatar Pyrea :: Kettemoor
Sosyal ağlarda paylaş

E ölümsüz mü yani... İndiririm ben onu aşağı, olmadı beyazın desteğini alırım... :-D[signature][hline]:( "Cehennemi dünyada yaşamak için, aşkınızın reddedilmesi yeter..." :(

Devvo Ki'yyst
(R.I.P.), Eclipse

Sosyal ağlarda paylaş

Ehm...

(Sad abi araya ws skill tape'leri de sıkıştırsan, malum ben senin kadar zengin diilim. :))[signature][hline]:( "Cehennemi dünyada yaşamak için, aşkınızın reddedilmesi yeter..." :(

Devvo Ki'yyst
(R.I.P.), Eclipse

Sosyal ağlarda paylaş

guru saolsasın mailini bekliyorum.

devvocum buldugumu veririm sen merak etme. :)
elimdeki skill tapeleri ihtitaci olanlara veriyom zaten ben,[signature][hline]sad [R.I.P]
marksman/ scout/ bounty hunter/ entertainer/ pistoler/ image designer(h1 sith)/ medic/ combat medic(h2 jedi)/ doktor /artisan(h3 jedi) (4. holo slient)/ N armorsmith/N mechant/ N brawler (BITMEEEEEEEZ)
Sosyal ağlarda paylaş

Valla resmine bakınca hakikaten seloteyp gibi bişi duruyo, elbiselere takıyosun sana bonuslar verio, unarmed defense +3 falan gibi. Ama o seloteyple o bonus nası alınıyo o soru işareti... 8-)[signature][hline]:( "Cehennemi dünyada yaşamak için, aşkınızın reddedilmesi yeter..." :(

Devvo Ki'yyst
(R.I.P.), Eclipse

Sosyal ağlarda paylaş

Ya bu arada dalga mı geçmişsin yoksa ciddi mi yazmışsın anlamadım ama elimde bir de +2 Defence vs. Intimidate / +3 Rifle Speed şeklinde bir plate mevcut. Sanırım böyle çift skill'li attachment'larda yüksek olan skill uygulanıyodu. Bu plate'in tahmini fiyatı hakkında fikir yürütebilecek olan var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

pistol accuracy 3
pistol speed 2

diye bir armor attachment lootladim dun gece bir bh missionindan.

bu attachmentlar takildiklari armor item decay e ugradiginda beraberinde gidiyor mu? ole bir durumda saklayip bir pvp armor i icin kullanacagim herhalde. bir de bu pistol artilari bh larin pistol skilleri icinde gecer limi? satmaya kalksam ne kadar para ediyor genelde bu tur attachmentlar?

yanitlar icin simdiden tesekkur ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

ubese shirt al kendine
yada bi belt vardı mono okursa o soyler onu kullan

bu ikisinin encumb. olayı olmadıgından bi zararı olmaz takmanın

hem armor attachmentlar takılıyo
hem zarar gorme olayları yok
hemde armor giymeni engellemiyo[signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki:
osi de rp=soytarılık diyorum.

Pre UO:R Shard
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...