Anason Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 selamlar herkese . bu gece yine 5 numaralari spawn noktasina sefer duzenleyelim arkadaslar.su anda 5 kisiyiz sanirim en az.ben spawn noktasina gidip bilgi vericem spawn bolgesi hakkinda bizi izleyin anacim ;)[signature][hline]i see dead people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Insallah ... spider cikmaz[signature][hline]"Who needs new bands? Everyone knows that Rock n Roll attained perfection in 1974. It's a scientific fact." Homer Simpson "Blues is the Roots , Everything else is the Fruits ! " Willie Dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeanPaul Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 ok super :) Ben ICQ'dan haber alir almaz geliyorum.[signature][hline]Ride to live, Live to ride... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 evet spawn neira spawni yani undead lardan baska bisey gelmicek.undead slayer yeter. Level 1: Ghouls and Wraiths Level 2: Skeletal Mages and Bone Knights Level 3: Liches and Mummies Level 4: Lich Lords and Rotting Corpses[signature][hline]i see dead people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 undead slayer ini bulan moonglow a gelsin.en gec 1 de cikalim yola.[signature][hline]i see dead people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 neira hakkinda ufak bilgi veriyim cunki orda buyuk ihtimal dinlemicek kimse birbirini :) neira ciktiginda hemen oldurmemiz lazim cunki unholy bone turu bisey atiyor onlarda undead yaratikoluyor.yani elimizi cabuk tutmazsak sonunda etraf dolar.onlarla ugrasmamak lazim.[signature][hline]i see dead people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 acaba hangi sistem trammel fell ??[signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 fell[signature][hline]i see dead people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Herkese ve başta organizatöre çok teşekkürler, Çok güzel bir akşam olsa da hala ufak bir ama var tabi ki , oda malum liche kesme olayınız. kadim arkadaşlarımın kesilmesini sadece kınıyorum, :(, nur içinde yatsınlar. Güzel akşamdı, Tekrarlamak dileği ile (mümkünse liche kesmeden) ölümsüz kalın[signature][hline]Kumadam of Moonglow Zulkir of Necromancy RED Red Mages Guild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 biz daha sonra pier ve fatih 3 kisi olarak tekrar gittik.barracoon spawn baslamisti ve yine bizim spawnimiza gelenler vardi.pekde hos karsilanmadik.o zaman bitiricektik demekki islerini.[signature][hline]i see dead people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
x3m Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Bu aksam tekrar?[signature][hline]Atlantic since November 97. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Bu aksam yine gidersek bu dafe o tamerları dırekt keselim.. Ben lootlarım :))[signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 ben gelirim bu aksam yaparsiniz ama galiba Anason gelemz baska birisinin organizasyon yapmasi lazm[signature][hline]"Who needs new bands? Everyone knows that Rock n Roll attained perfection in 1974. It's a scientific fact." Homer Simpson "Blues is the Roots , Everything else is the Fruits ! " Willie Dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Valla hanginiz organizasyon yapacaksa ben ve x3m varız...[signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 lol bende varim (Herhalde Fatih de var) ayrica belki Lantris gelir sorarim ..... ama organizasyon lazim lol[signature][hline]"Who needs new bands? Everyone knows that Rock n Roll attained perfection in 1974. It's a scientific fact." Homer Simpson "Blues is the Roots , Everything else is the Fruits ! " Willie Dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misroi Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 bencede gidelim bu aksam o zaman saat 24 yıne trammel moonda bulusalımmı The Grim Necromancer Misroi ama bu sefer biri tamer ıle gelsın eger gelceksen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 24 te ben online olamicam..... anca saat 2 , 3 gibi olurm :([signature][hline]"Who needs new bands? Everyone knows that Rock n Roll attained perfection in 1974. It's a scientific fact." Homer Simpson "Blues is the Roots , Everything else is the Fruits ! " Willie Dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misroi Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 pardon saat 2 am demek ıstedım(ıngıletere saatı ıle 24 oluor:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 gelmek isterdim ama yarının bayram olması dolayısı ile bu gece babamlarda konaklamayı tercih ediyorum ve biraz sonra gidecegim.hepinize iyi bayramlar ve iyi eglenceler simdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 bende gelemicem ,o kadar da yapalım dedik :( kusura bakmayın erken kalkmam lazım yarın iyi eğlenceler gidiceklere[signature][hline]En büyük ceza umuttur,sadece işkenceyi uzatır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Arkadaslar action varmi ?[signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misroi Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 white 3 ksıyız sen ben bıde pıer var daha fazla adam lasım:) [Bu mesaj misroi tarafından 01 February 2004 02:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar