Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alakasiz bir konuda soru

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Biliyorum bu sorunun yeri burasi degilde, formlarda burdaki insanlari tanidigimdan sormak istedim

Bana Kazaa Lite lazim, ama bir turlu bulamiyorum. Hep normal kazaa var, bana lazim olan lite ve version 2.4 veya sonrasi. indirebilecegim bir adress falan yazarsaniz sevinirim

Gulay
Mesaj tarihi:
kazaa da araattirsana
kazaa lite i netten bulamassin

bu arada kazaa yi sadece oyun ve divx cekmek bide program cekmek icin kullan...

mp3 felam indirceksen en iyisi soulseek dir
slsk.org du snrm sitesi[signature][hline]Sne v'Knox,
Mastered: Marksman, medic, Ch, commando, Teras Kasi Martial Arts...
Still Prog: Merchant & Fencer
Next: Swordsman & 3rd holo

Mesaj tarihi:
yok ben kazaa yi hic yuklemek istemiyorum spy programlari varmis, dogrudan kazaa lite i yuklemek istedigim icin
asagida verilen link den indiriyorum simdi, cok tesekkurler

Gulay
Mesaj tarihi:
diet kaza harbi rulz[signature][hline]Sne v'Knox,
Mastered: Marksman, medic, Ch, commando, Teras Kasi Martial Arts...
Still Prog: Merchant & Fencer
Next: Swordsman & 3rd holo

Mesaj tarihi:
tavsiyem http://myimages.fourvalve.com/darthvikram/ linkindeki kazaalite ın dewamı niteliğinde olan "kazaalite resurrection" ı indir[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
Mesaj tarihi:
Tum tavsiyeler icin tesekkur ederimde, ben bilgisayar ve programlar konusunda aptal sarisinim :-)

benim tek istedigim guvenli bir sekilde mp3 ve film falan indirmek, korkuttular beni spy watch falan diye, bide ben benden biseyler alsinlar istemiyorum, sadece ben cekeyim falan. o yuzden resurrection yada diet falan gibi versiyonlar ne farki var sadece lite dan anlatirsaniz cok memnum olurum,

tekrardan tesekkurler

Gulay
Mesaj tarihi:
kazaa lite kullanırsan sorun yaşamassın. spyware yoktur.
ama "ben herkese çökeyim, kimse benden indirmesin"ciler yüzünden aradığın şeyleri biraz daha zor bulacaksın.
  • Yeni Oluştur...