sughnuk Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 ya bi kafam karıstı bi söyleyiverin hele ikisi aynı sarkımı?? bu imkansızZ puhaha diyosan.."make it go away" diye bildiigm sarkı "none i break" diye karsıma cıkıo?¿ album kapagına mı yanlıs yazmıslar:..ama ama vede ama none i break ın icindede bolca make it go away diyo.. bu ne yaaa.. soad daki jonny - roger ilişkisi degil bu.. yoksa yoksa
Aegean Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 korsan felan cok karısık gidiceksin bi dnr vs. oradan alıp eline bakacaksın[hline]-I really learned something today.The halloween isn't just about costumes and candy, its about loving and giving something to each other. -No, dude it's christmas. -Oh, then what's Halloween about? -Costumes and candy... -Oh... Ama Eşşek Gibi sEsli hArf............Hay ben boyle modanın :P
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 none i break değil alone i break olacak.. ve evet aynı şarkı.. o olay emin diilim ama şöyle bişey sanırım.. albüm çıkmadan önce mp3'ler fıldır fıldır ortalıkta dolaşınca elemanlar şarkı isimlerini deiştirip fake atmışlar galiba veya öyle bişey..[hline]all i want to do is live..
sughnuk Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 nice teşkür ve saygılar..
arcane Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 hepsi çalındı.. bütün şarkılar hemde albüm çıkmadan aylar önce forumda korn diye aratırsan yeterli bilgi bulursun o sıralar çok yakından takip ettiğim için kısa sürede öğrenip foruma yazmıştım[hline]For Absent Friends... kings of chaos
arcane Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 alla alla yazmamışım eheh baktım şimdi here to stay i yazmışım sayesinde aslında o eski başlıklara bakınca niye yazmamış olduğum da anlaşılıyor..[hline]For Absent Friends... kings of chaos
Öne çıkan mesajlar