Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Evet arkadaşlar japon balığı besliyodum 1 senedir değişiklik yaptım bide üstüne piranha aldım gayet sakin bi hayvana benzio hatta japon balığı ile kareş takılıyolar çok hoşuma gitti üstüne üstlük japon balığının yediği yemin aynısından veriom yiyo 1 tane yavru japon balığım vardı onun kuyruğunu ısırmış bunu görünce bende ayrı yere koydum şimdi ayrı dünyaların insanlarılar fotorafı koydum çünkü bu cins balık asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 valla benim arkadaşım'da var oda yem olarak ilginçtir japon balığı veriyor saniyesinde paramparça ediyorlar balığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 yok abi ben attım japon balığını kardeş kardeş yüzüyolar anlamadım gitti herhalde acıkınca yicek .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 :D tadını beğenmemiş olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 yok oda değil dün 1 ısırdı japon balığın orta kuyruk gg oldu biz kuzenle bakıyoz devam etcek mi diye yok tık yok hayvanda :P 3 kuyruu varken 2 kaldı hayvandada bişey yok japon balıı yaşıo fsdsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 http://www.guinnessworldrecords.com/ de ki benim piranham yemek yemiyor hayata küsmüş yeryüzündeki tek emo piranhaya sahibim de :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 haha olabilir laaaaaa iyi hatırlattım bi baş vurayım bakim asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 tek başına bir pirana zaten gidip japon balığını yemez büyük ihtimalle. 4-5 tane olsalar çoktan j si kalmamıştı o balığın. ayrıca beslenirken yanlarında durmaman falan lazım korkuyorlar aşırı. odanın kapısını lambur lumbur açıyorum arkadaşın evinde, hayvanlar korkudan akvaryumun diğer duvarına çarpıyor kaçıcam diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 fdsfsd oldu bide özel oda yaptıralım ağaya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 heauhe abi tek ölebilir ama o hayvan. sürü olması lazım kesinlikle. dana kalbi falan at bakalım yiyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 öeh dananın kalbini nerden bulacam en kötüsü normal japon balıı yemiyle beslerim olur biter :) yeni akvaryum alcam zaten yavru şuanda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 tavuk kalbi falan da olur ucuz bişey tavuk ciğeri falan. olm niye aldın balık yemiyle beslenir mi o hayvan heauhe yok artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 yetiştirmeye ve cinsine bağlı o biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 ya normal yemde yiyo canlı yemede arada saldırıyo bakıcaz duruma göre daha yavru o abisi büyücek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 bizim de Pirana vardı açlıktan öldü hayvan ama yine de aynı akvaryumdaki Japon'lara dokunmadı. Onurlu hayvandı, unutmayacağız. RIP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 3.gün hala tık yok piranada normal yem yiyor sadece kuyruğunu koparttı balık yaşıyor şaka gibi asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 arkadaşım üzgünüm ama o aldığın gerçek pirana degil. o türün adı "Pacu" yani otçul piranada diyebiliriz. etçil bir tür olmadığından japonuna dokunmuyodur. :) zaten turkiyedede etçil pirana bulmak zor. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 abi kuyruğunu koparttı japonun sakat sakat yüzüyor japon balığı sıkıldıkça ataklar yapıyo ama şaka gibi bi durum söz konusu japon hala yaşıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 bu piranhalar evcil. akvaryumcularda bulunan %99 piranhalar gibi. yani 10-12 nesil türkiyede özel tanklarda beslenip üretilip satısa sunulan cinslerden. tutup amazonlardan getirmiyorlar ki et yediresin.zaten piranhalar sürü takılan balıklar. tek başlarına pısırık ve sakindirler. bende mesela astronotus ocellatus türü balıklar var. piranha katili diyebiliriz. hiç duymamışsınızdır belki ama piranhaları amazonlarda hayattan bezdiren bi tür =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 sakin mi sok elini akvaryumun içine gör sakini sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 abi soktum bi kere ısırdı p.ç sinirden yere attım hayvanı sora tekrar soktum akvaryuma astronot fln balığı hiç duymadım onlar nası ? sfdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 piranaların içine elini sokarsın sokamazsın diye iddiaya girebilirsiniz. 20 tane pirananın oldugu akvaryuma ben elimi soktum kazandım 1 sefer mesela. hiç birşey yapmıyorlar aksina akvaryumun köşelerine kaçıp korkudan altlarına ediyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Darkwall said: abi soktum bi kere ısırdı p.ç sinirden yere attım hayvanı sora tekrar soktum akvaryuma astronot fln balığı hiç duymadım onlar nası ? sfdfsd =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Darkwall said: abi soktum bi kere ısırdı p.ç sinirden yere attım hayvanı sora tekrar soktum akvaryuma astronot fln balığı hiç duymadım onlar nası ? sfdfsd parmagını soktuysan yem sanmıştır ısırsa da dişini bile geçiremez kankut ben 10 senedir akvaryumculukla ugrasıyorum öle efsane bi balık değil piranha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 ama amerikada katil pirana yarattılar balina kadar o_O; (yalan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar