Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Piranha aldım asdasd


Darkwall

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadaşlar japon balığı besliyodum 1 senedir değişiklik yaptım bide üstüne piranha aldım gayet sakin bi hayvana benzio hatta japon balığı ile kareş takılıyolar çok hoşuma gitti üstüne üstlük japon balığının yediği yemin aynısından veriom yiyo 1 tane yavru japon balığım vardı onun kuyruğunu ısırmış bunu görünce bende ayrı yere koydum şimdi ayrı dünyaların insanlarılar

fotorafı koydum çünkü bu cins balık asdasd

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tek başına bir pirana zaten gidip japon balığını yemez büyük ihtimalle. 4-5 tane olsalar çoktan j si kalmamıştı o balığın. ayrıca beslenirken yanlarında durmaman falan lazım korkuyorlar aşırı. odanın kapısını lambur lumbur açıyorum arkadaşın evinde, hayvanlar korkudan akvaryumun diğer duvarına çarpıyor kaçıcam diye.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu piranhalar evcil. akvaryumcularda bulunan %99 piranhalar gibi.
yani 10-12 nesil türkiyede özel tanklarda beslenip üretilip satısa sunulan cinslerden.
tutup amazonlardan getirmiyorlar ki et yediresin.zaten piranhalar sürü takılan balıklar. tek başlarına pısırık ve sakindirler.
bende mesela astronotus ocellatus türü balıklar var. piranha katili diyebiliriz. hiç duymamışsınızdır belki ama piranhaları amazonlarda hayattan bezdiren bi tür =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Darkwall said:
abi soktum bi kere ısırdı p.ç sinirden yere attım hayvanı sora tekrar soktum akvaryuma astronot fln balığı hiç duymadım onlar nası ? sfdfsd
parmagını soktuysan yem sanmıştır ısırsa da dişini bile geçiremez kankut ben 10 senedir akvaryumculukla ugrasıyorum öle efsane bi balık değil piranha.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...