dory Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 hocamiz tanıttı bugun bize bu programi,( cahil diceksiniz belki kullananiz vardir), ben ilk defa gordum. baya kullanısli, her biseyi hesapladi, grafikler cizdi, sinifca bayildik programa. sinavlardan once setleri cozdurmek icin hoca pesinde kosmaya son! maple ile hocanız kendi evinizde! hocamizin soyledigine gore, kullanımı da cok kolaymis, mesela linear algebra=>rref yazdigimizda, row-reduced echelon forma getirmek icin nasil bi kod yazmamiz gerektigi ornekle gosterilmis, soylediğine gore 1 - 2 gun ugrasarak kullanmayı becerebilirmisiz. diff dersi icin, numeric icin, advanced calculus icin falan da kullanabilirmisiz(daha 2. siniftayım, baska dersler icin durumu nedir bilmiyorum) oyle iste, bilgi vereyim dedim matematikci olup da benim gibi cahil kalmis kesime selam olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 bunu 1buçuk sene evvel öğrenseydim belki de diff-numeric-transport dd gelmezdi=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 şöyle birşeyler vardı once ode tanımlanıyordu (pde çözüyo muydu hatırlamıyorum) sonra :=solve(ode) falan deniyodu.. ben bazen sırf denklemleri A/B=C^2 şeklinde yazıyordum ki, aynen ms equation editor formatında yazı çıkardığından rapora koymak kolay olsun diye =) ayrıca inanılmaz bir denklem çözdürmüşlüğüm vardır kendisine.. 4 saat sürmüştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 TAMAM!! dinleyin ben bunu kullanamıyorum. yardim eder misiniz? eet helpi neyin okuyorum, orda yazanlari yapmaya calişiyorum, ama bi adim ilerleyemedim.ileri derecede salaklik var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar