Chemical Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Bunu dayım sormuştu bana:) Şimdi elinizde bir sıcak su kaynağı var Bu sıcak su aşırı kireçli ve içinde çok madde var Kaplıca suyu bu çünkü Ve bi kaplıca kurdunuz ve suyu kaplıcaya vericeksiniz Su feci sıcak ve çok yakınınızda bir yerde soğuk su kaynağı var ırmak gibi birşey yani bu suyu istediğiniz gibi kullanabilirsiniz ama bu ırmakğın içinde yüzülmeyi engelliyecek maddeler var içine girilmesi zararlı akabinde bu ırmak suyu ile temas olmucak:) Kaplıca suyunu nasıl soğutursunuz?[signature][hline]Looking for a shard*etrafa bakınır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 soruyu anlayıp anlamadığımdan bile emin değilim ama bir boru sistemi ile sıcak suyu alıp soğuk suyun içinden geçirsek?[signature][hline]Bizim Estel, 08 Ocak 2004 19:25 tarihinde demiş ki: "abi niye her seferinde iyisin di mi diye soruyorsun? potansiyel intihar teşebbüsçüsü müyüm?" Bizim Estel, 08 Ocak 2004 20:39 tarihinde demiş ki: "yok abi ben dünyaya herhalde örnek alın bunun gibi olmayın halinize şükredin diye parmakla gösterilmek için gönderildim." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 önce boru bulacan. boruyu ordan sokup, öteki taraftan çıkaracan. sora bi eleman bulup suyun içine sokacan ki suyun soğuyup soğumadığını anlasın. sora soğumadıysa içine buz parçacıkları atacan. :P :D[signature][hline]my.. (icq) - (site) - (e-mail) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 ilk 1. ve 3. cevap doğru eühüe ırmağın içinden boru geçermi hiç:)[signature][hline]Looking for a shard*etrafa bakınır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 ulan ne akıllı paticik üyeleri var dimi eüheü mixde sorsan kaplıca suyunu bardakdan bardağa dökerim hani anneler yapardı ya hani çay yakmasın dilimizi diye bi cevpa gelirdi:)[signature][hline]Looking for a shard*etrafa bakınır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Ezmeyin kardeşim soruyu... Ancak buna yetişip doğru cevapları verebildim. Diğerlerini zaten ben bakana kadar yanıtlamışlar bile. Neyse modadan şikayetim yok benim. Devam edelim abuk sabuk çözümler üretmeye çalışaym[signature][hline]Bizim Estel, 08 Ocak 2004 19:25 tarihinde demiş ki: "abi niye her seferinde iyisin di mi diye soruyorsun? potansiyel intihar teşebbüsçüsü müyüm?" Bizim Estel, 08 Ocak 2004 20:39 tarihinde demiş ki: "yok abi ben dünyaya herhalde örnek alın bunun gibi olmayın halinize şükredin diye parmakla gösterilmek için gönderildim." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 ya ben? geyik?... genelde yapmam hatta çok uzun zamandır doğru düzgün bişeyler yazdığım yok ama daha 2 gün önce farkettim, bişeyler yazdıkça mutlu oluyorum. O yüzden tercihim bu postuma kimsenin cevap yazmaması ve benim de bir an önce susmam... Eskiden geyik sevmezdim, neler oldu bana...[signature][hline]Bizim Estel, 08 Ocak 2004 19:25 tarihinde demiş ki: "abi niye her seferinde iyisin di mi diye soruyorsun? potansiyel intihar teşebbüsçüsü müyüm?" Bizim Estel, 08 Ocak 2004 20:39 tarihinde demiş ki: "yok abi ben dünyaya herhalde örnek alın bunun gibi olmayın halinize şükredin diye parmakla gösterilmek için gönderildim." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 erühüe neblim canım sıkıldı sordum ezdiniz soruyu ağlıyo bak Soru"Bıcır bıcır"[signature][hline]Looking for a shard*etrafa bakınır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 kaplıca açmaya karar verdin galiba :) hehe güzel soruymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 sübnümleşme nedir aha:P (bunu mircde sormuştum 40 kişi bilememişti aühaeü)[signature][hline]Looking for a shard*etrafa bakınır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 maddenin gazdan katıya dönüşmesi... Hiç sıvılaşmadan... yoksa tersi miydi? Emin olamadm[signature][hline]Bizim Estel, 08 Ocak 2004 19:25 tarihinde demiş ki: "abi niye her seferinde iyisin di mi diye soruyorsun? potansiyel intihar teşebbüsçüsü müyüm?" Bizim Estel, 08 Ocak 2004 20:39 tarihinde demiş ki: "yok abi ben dünyaya herhalde örnek alın bunun gibi olmayın halinize şükredin diye parmakla gösterilmek için gönderildim." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 ehehüü mircde kimse bilemiyo bunu ee akıllı işte paticik üyeleri:)[signature][hline]Looking for a shard*etrafa bakınır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Hmm... Bana bilgileri maddenin ağırlığı şeklinde ver buliyim:) hiçbi bilgi vermemişsinki[signature][hline]Looking for a shard*etrafa bakınır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 yani ukalalık yapmayayım da soru çok basit :-)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Süblümleşmeyi orta okul da kimya almış olanların hatırlaması lazım. Suyun arıtılması dezenfeksiyonu ile ilgili birçok kaynak ta mevcut. Uygulama ise teknik beceri ve deneyim ister. Suyu soğutmaksa en kolayı. Pekii ben desem ki maddenin 4. hali Tüm evrendeki maddelerin %90 ından fazlası aslında bu haldedir. e o zaman nolcak (Astro fizik, quantum fiziği buda benim hobim :) naparsın)[signature][hline]Show No Mercy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 kr@l naber :-)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Bose-Einstein Statistics One of two possible ways in which a collection of indistinguishable particles may occupy a set of available discrete enegy states. Yeterli herhalde ama uslubun sux.[signature][hline]Show No Mercy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 iyi de ilk soru haricinde ki o da çok basit hepsi basit kimya bilgisi gerektirio zeka deil. daha güzel sorular istiorum ben[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Baturaabi 8 Eylül 2003 Saat 22.21 de demiş ki : Ya resmen Kamp kuruyollaw ya.. Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar