Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mantık sorusu

Chemical

Öne çıkan mesajlar

Bunu dayım sormuştu bana:)

Şimdi elinizde bir sıcak su kaynağı var
Bu sıcak su aşırı kireçli ve içinde çok madde var
Kaplıca suyu bu çünkü
Ve bi kaplıca kurdunuz ve suyu kaplıcaya vericeksiniz
Su feci sıcak ve çok yakınınızda bir yerde soğuk su kaynağı var ırmak gibi birşey yani bu suyu istediğiniz gibi kullanabilirsiniz ama bu ırmakğın içinde yüzülmeyi engelliyecek maddeler var içine girilmesi zararlı akabinde bu ırmak suyu ile temas olmucak:)

Kaplıca suyunu nasıl soğutursunuz?[signature][hline]Looking for a shard*etrafa bakınır*
Sosyal ağlarda paylaş

soruyu anlayıp anlamadığımdan bile emin değilim ama bir boru sistemi ile sıcak suyu alıp soğuk suyun içinden geçirsek?[signature][hline]Bizim Estel, 08 Ocak 2004 19:25 tarihinde demiş ki:
"abi niye her seferinde iyisin di mi diye soruyorsun? potansiyel intihar teşebbüsçüsü müyüm?"
Bizim Estel, 08 Ocak 2004 20:39 tarihinde demiş ki:
"yok abi ben dünyaya herhalde örnek alın bunun gibi olmayın halinize şükredin diye parmakla gösterilmek için gönderildim."
Sosyal ağlarda paylaş

Ezmeyin kardeşim soruyu... Ancak buna yetişip doğru cevapları verebildim. Diğerlerini zaten ben bakana kadar yanıtlamışlar bile. Neyse modadan şikayetim yok benim. Devam edelim abuk sabuk çözümler üretmeye çalışaym[signature][hline]Bizim Estel, 08 Ocak 2004 19:25 tarihinde demiş ki:
"abi niye her seferinde iyisin di mi diye soruyorsun? potansiyel intihar teşebbüsçüsü müyüm?"
"yok abi ben dünyaya herhalde örnek alın bunun gibi olmayın halinize şükredin diye parmakla gösterilmek için gönderildim."
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben? geyik?...
genelde yapmam hatta çok uzun zamandır doğru düzgün bişeyler yazdığım yok ama daha 2 gün önce farkettim, bişeyler yazdıkça mutlu oluyorum. O yüzden tercihim bu postuma kimsenin cevap yazmaması ve benim de bir an önce susmam... Eskiden geyik sevmezdim, neler oldu bana...[signature][hline]Bizim Estel, 08 Ocak 2004 19:25 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

maddenin gazdan katıya dönüşmesi... Hiç sıvılaşmadan... yoksa tersi miydi? Emin olamadm[signature][hline]Bizim Estel, 08 Ocak 2004 19:25 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

Süblümleşmeyi orta okul da kimya almış olanların hatırlaması lazım.
Suyun arıtılması dezenfeksiyonu ile ilgili birçok kaynak ta mevcut.
Uygulama ise teknik beceri ve deneyim ister.
Suyu soğutmaksa en kolayı.

Pekii ben desem ki maddenin 4. hali
Tüm evrendeki maddelerin %90 ından fazlası aslında bu haldedir.
e o zaman nolcak (Astro fizik, quantum fiziği buda benim hobim :) naparsın)[signature][hline]Show No Mercy
Sosyal ağlarda paylaş

iyi de ilk soru haricinde ki o da çok basit hepsi basit kimya bilgisi gerektirio zeka deil. daha güzel sorular istiorum ben[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Baturaabi 8 Eylül 2003 Saat 22.21 de demiş ki :
Ya resmen Kamp kuruyollaw ya..

Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...