Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zaman Geçer Benden


Quibble

Öne çıkan mesajlar

Zamanı aramayı bıraktğım an, aklım karışır.Onlarca düşünce hücum eder zihnime.Basitliğimi kurcalayan, tehtid eden fikirler, sorular bulurum kendi kendime.Hiçbir zaman yanıtını bulamayacağım.

Zamanda kaybolurum kaybederim kendimi.Son nefesini vermeyi bekleyen ihtiyar gibi, geçmeyen zamanın eziyetine bırakırım beni.Aslında zaman geçer gider yanımdan, ben geçmem.Saniyeler yutar beni,ben bırakırım kendimi.

Değişmem, kendime inatla.Hayata değil,bana, boş beyaz sayfama inat yaparım.Büyümem, büyütemem.Çocuğum ve çocukluğumu severim.Zaman geçer benden, ben hala benim.

Bana göre ben... Yarım kalmış bir cümleyim.Belkide bir soruyum.Soruldum, zorum.Kendime hazır değilim.Çalışmadığım yerden çıktım.Hocam yok,dersanem yok.Zamanım var.

Sokağa çıkmak için vaktim var.Düşünürüm fazlasıyla, düşünmek için zaman.Düşünüp yapmak için zaman.İnsan olmak için...

Ben olmak için.Beni bulup eğitmek için.

İsyan etmem.Kabullenirim.Mecburen.
Herşey aynı ve olacak.
Hayatım basittir, yarı dolu yarı boş.Ben ben olmaktan vazgeçene kadar.Sistemin kucağına oturup tecavüz edilene kadar.Evet,insanım.

Düşünürüm işte bunları, doğru yada değil, cevabı yoktur.

Sonra, kendimi sokaklara veririm.Onlarda alır bizi, ben ve seni.Ben olan seni.Adım adım kaldırımlar, çiğnenmeyi bekler.Muhtaç sana,yani bana, bizde onlara.Havalara girip ezerim ayaklarımın altında.Beni alır götürürler hayata.Senlere,benlere sürüklerler.

Yalan dünyanın hayaletleri arasından, menfaatleri arasından yara almadan çıkmaktır aslında sokağa çıkmak.Hayata atılmak.Kavga eden hayaletlerin hedefi olmadan, olsanda arkana bakmadan kaçmaktır hayat.Ekmeğindir,yalan gülüşler.

Zaman hayatın pezevengidir, bizde hayatın orospularıyız.

Değerimizi üç beş kuruş kılan inandıklarımız, biz varken olmayanlara tapmamız.Aşkı, sevgiyi bile yalan yapmamız..Beş kuruşum ben bu yüzden, üç kuruşluk hayaletlerin arasında..

Hep düşünürüm.Bana göre beni ararım, hayaletlerde, kendimi.. .

İşte böyle geçer zaman benden...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sanatın yazının başlangıcından beri hep aynı konu işlenmiş , zamanın uzun , engebeli yolunda kendi hızıyla yürüyen bizler , aşkı , sevgiyi , dostluğu , hırsı , intikamı ve benzeri yığınla şeyi işlediğini sanan her sanatçı da aslında bu bilindik yolu tanımlamaya çalışmaktan başka birşey yapmamaktadır bana göre
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...