Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ornegin oyunlarda oldugu gıbı 3d karakter yaratmak ıstıyorum hangi programla yaparım?
bunun zor bi olay oldugunu bılıyorum zamanla ogrenırım yeterkı duzgun bı program olsun...
Mesaj tarihi:
3dsmax ile başlayabilin. yeni başlamış bir arkadaşımız olan dyrogrand ilk aşamalarda ve sufi ile rexar ilerki aşamalarda yardımcı olur sanıyorum. kolay gelsin.[signature][hline]After years of hard researching, I have discovered that I am a chick magnet! The only problem is that someone messed up my polarity...
Mesaj tarihi:
maltepe pazarına git orda vardır[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
İmza:Kat Temizlikçisi
è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano)
[Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
sharereactor.com a gir bak pilader, kablo varsa indirirsin.
3dsmax, lightwave veya maya olabilir tercihin tabi yeni başlayanlar için hangisi daha iyidir bilmiyorum. daha kolaya kaçıyım diyosan poser var bahsettiğin karakter animasyonu için bildiğim kadarıylan.

abow buarada Poltergeist III gelmiş sharereactor'a bakarken gördüm[signature][hline]improper dancing in the middle of the street
Mesaj tarihi:
said:
Maedhros, 17 January 2004 02:42 tarihinde demiş ki:
fakat ankaradayım?
(eh baya hevesliyim bu konularda)

ben daha 1 ay önce hem max hem de Maya aldım yüksel den. saat 5 ten sonra vidar ın orda 2 satıcı oluyor ikisinde de var. ayrıca lazımsa adamlarda 80 cd lik image/photo kolleksiyonu var.[signature][hline]smthng about sx&drt
Mesaj tarihi:
Olley sonunda yaptım ama baya karışık gibi ehuh yardımlarınız ıcın tesekkurler zaten bıraz urastıktan sonra karsınıza bınbır amator sorunuyla gelıcem merk etmeyin :)
  • Yeni Oluştur...