Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bluetoothlu oto teyp

paspatur

Öne çıkan mesajlar

Merhaba,

Arabaya yeni bir teyp alacağım. Büyük bir ihtimalle şunu alacağım.

Şu

Ancak bir sorum olacak; şimdi bu alet bluetoothlu ya. Ben bununla bluetoothlu telefonumu nasıl kullanacağım. Araç kiti vazifesini görecek mi.

Örneğin telefon çaldığı zaman radyo susup telefon çalacak mı? Elime telefonu almadan konuşabilecekmiyim? (mikrofon olmadığına göre bu olamaz herhalde)

Kısacası bluetoothlu radyo araç kiti görevini görevini görür mü? görürse nasıl görür.
Sosyal ağlarda paylaş

Merhaba;

Teyp i tamamen arac kiti olarak kullanabiliyorsun fakat sesi hoparlorden veriyor, yani aracta biri varken hepberaber konusuluyor, ki bence bu rahatsizlik verici birsey.

Bunun yerine usb girisi dahi olan 41x veya 61x serisi sony lere bakarsan birde ustune bluetooth kulaklik alsan hem daha kullanisli hem daha ucuza geliyor, goz atmani oneririm.

Ben usb kullanmam, aracimi hep tek basima kullaniyorum, teyp aydinlatmasida illaki mavi olacak ustune ustluk kulakliklardan nefret ediyorum dersen guzel secim.

edit: birde sony teypler zen bilisim ve morfare de genellikle daha ucuz oluyor, ordaki fiyatlara da bakmali.
Sosyal ağlarda paylaş

KHaRoN said:
Merhaba;

Teyp i tamamen arac kiti olarak kullanabiliyorsun fakat sesi hoparlorden veriyor, yani aracta biri varken hepberaber konusuluyor, ki bence bu rahatsizlik verici birsey.

Bunun yerine usb girisi dahi olan 41x veya 61x serisi sony lere bakarsan birde ustune bluetooth kulaklik alsan hem daha kullanisli hem daha ucuza geliyor, goz atmani oneririm.

Ben usb kullanmam, aracimi hep tek basima kullaniyorum, teyp aydinlatmasida illaki mavi olacak ustune ustluk kulakliklardan nefret ediyorum dersen guzel secim.

edit: birde sony teypler zen bilisim ve morfare de genellikle daha ucuz oluyor, ordaki fiyatlara da bakmali.

Eyvallah aga.
Aslında bu teyp için özel bir ısrarım yok. Bluetoothlu olması dikkatimi çekti. Araç kiti olarak da kullanabilecek olmam hoşuma gitti. Ancak varsa başka tavsiyeleriniz bilmek isterim.

Tşk.
Sosyal ağlarda paylaş

O halde kistasini yapabilmen icin sana soyle diyeyim;

gt200 olanlarda cd ve md changer controller yok, boyle bi genisleme dusunuluyorsa 400 serisine bakmali.

400 serisinden itibaren mp3 destegine ek olarak usb ler icin atrac codecleride geliyor, cok kullanilmadigi icin onemli degil fakat usb aracta gayet kullanisli oluyor(ben telefon sarj ediyorum mesela, ayni anda telefondaki micro sd den muzik de dinlenebiliyor, meraklisina modeli gt414u), cd ve md controller da var.

600 serisi ozellik olarak 400 lerle ayni, fakat on konsollari motorize(cd girisi ve diger girisler konsol arkasina gizlenmis)
Haliyle ekrani digerlerine gore daha buyuk(3 satir) ki bence parasini haketmiyor.

Seriler icinde en goze carpan teypler su an icin gt424u ve ayni modelin i-pod girisi olan versiyonu gt441p
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...