Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ben Basitim Ama..


Quibble

Öne çıkan mesajlar

Yazıyorum, ilk başta düzgün.Sinir,stres, hata yapana kadar, elim yorulana kadar. Kasmamayı ögretiyorum kendime.Olduğu kadar.Sen varsın, bensin, benim.Olabildiğim kadar.

Gizli değilim, değilsin.Beni bilen bilir, bilmeyen öğrenir.Kalem tutmayı bilmem, tutamam.Elim titrer,genelde yazamam.Düsünürken virgül koyarim.Yazarım, olduğu kadar.Benim için, bazen insanlar için.Gelip geçenler.

Kim Kalır?

Yine sen, yani ben.Yazarim bizi,bizleri.

Çok düşünürüm, bitmeden.Durmadan birşeyler geçer aklımdan.Yazım, satırlarım, ben(sen), ailem.Mutlu değiliz hicbirimiz.Olamayız.Yetinemeyiz.Yetmeziz.Biz insanız.Ben beyazım.Toyum,boşum, doluyorum.Boştum.Dolu değilim

Basitim, çözülmez değilim.Düzüm, dalgalı değilim.Aydınlık değilim ama görülmez olmadım hiç.Hep buradaydım.Hep, burada duracağım.Sayfada, eskiden beyaz, artık ben.

Yazarım durmadan, ben durmam ama bedenim duruyor bazen.Yorulurum, tükenirim ama bitmem.Tanırım beni, ben bilirim kendimi.Katlanabilirim ona.

Basitimdir, yorgunumdur.Dolmam, boşta kalmam.Çok düşünürüm, ama takmam.Ben buyum.

Kasmam, yorulmam.Tembel değilimdir belki çalışkanda..İnanmam, varımdır, kanıtımdır.Buradayım.Canım yanar, ağlarım.Insanım, değilsin, değilim.Aklıma gelenler, benim.

Yeri gelir bir sen çıkar.Beni ister, arzular.Beni doldurmaya çalışır.Dolu değilim ama boşta kalamadım.Bir sen çıkar herzaman.Farklı şekillerde, bedenlerde hapsolmuş bir sen.Farklı benlerde hapsolmuş.Karışıksın, basit değilsin, çözemem.Denerim, mutlu değilim.Sen zaten olmamışsın.Olamazsın, bana muhtaçsın.

Sen varsın, varlığın kadar.Ben olmak istersin,benim kadar.Hep sen çıkar karşıma, dalgalanırım.Kasılırım, düşünemem, yazamam.Sen olurum, ben bilirim, seni anlayamam.Tanımam, bilirim, çözemem.Bulmacasındır, bulamam.

Senler gelir ve gider.Yine ben kalırım.Durgunlaşırım.Beni bilirim ben, düşünürüm senleri.Akıntının bir parçası olanları, gelip bana çarpanları.Sarsanları.

Benim hayatımda yerimi biliyorum.Ben basitim ama... sen kimsin? Yerin neresi?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kendimi eleştirmek istedim ;

Öncelikle çok yorucu bir yazı olmuş, belki seri ama beni yordu.
Karışık olması apayrı bi mesele tabiki.
O kadar yazmama rağmen anlatmak istediğim gizli kalmaya çalışıyor gibi.
..ama herşey bi yana etkileyici bi yazı yazmışım aferin bana B)

Bende okumamıştım yazımı daha önce o yüzden elestireyim dedim (:P)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...