EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 WinXp kullanmaktayım sistemi 2-3 saat önce kurdum ve bi problem başladı hata mesajı çıkıyor bilgisayarınız 60sn içinde yeniden başlatılacaktır yazıyor nedenide yazıyodu ama malum anlamadım garip bişeydi neden olabilir sizce bu? windows başladıktan yarım saat sonra falan oluyor bu durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Uzaktan yordam çağırısı (RPV) hizmeti beklenmedik bir biçimde sonlandırıldığından, windows şimdi yeniden başlatılmalıdır. yukardada NT AUTHORITY/SYSTEM tarafından başlatıldı yazıyor son 5 sn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 o bir çok insanın kafayı yemesine neden olmuş uyuz bir worm bir patch ile kurtulmak mümkün oluyordu. hemen sana o patch in adresini bulayım. Paticikde RPC diye aratırsan zaten sende pek çok şey bulabilirsin neyse dur bi bakalım...[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Evet kısa bir araştırma sonrası derdinize derman linkleri elde etmiş bulunmaktayım. Buyrun efendim: TIKLAYINIZ ![signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Çok sağol yaw ben daha önce hiç duymamıştım bunu Kafayı yicektim ha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 language farklı dedi şimdide be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 konuyla ilgili işine yarayacağını düşündüğüm bir iki link daha atayım belki halledersin: sorunla ilgili hazırladığım yazı krizin yeniden hortlamasından duyulan korkuya karşı oluşturulan yamanın zed tarafından tanıtımı ilk verdiğim link[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 ilginç mesaj geliyo şimdi asıl. 100% orjinal "daha hala ısrarla hayıra basıyorsunuz. o zaman oyunu masaüstüne indirip ordan oynayın!"[signature][hline]nobody said it would be easy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 ehhea neyse çözdüm yardımlar için teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 bende de vardı o virus patchi açıyodum patch programı kapanıyodu format atmak zorunda kaldım :) uyuz bişi şimdi patchlerim tamam güvendeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar