Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çok enterasan bir windows hatası

EagleEye

Öne çıkan mesajlar

WinXp kullanmaktayım
sistemi 2-3 saat önce kurdum
ve bi problem başladı
hata mesajı çıkıyor
bilgisayarınız 60sn içinde yeniden başlatılacaktır yazıyor
nedenide yazıyodu ama malum anlamadım garip bişeydi
neden olabilir sizce bu?
windows başladıktan yarım saat sonra falan oluyor bu durum
Sosyal ağlarda paylaş

o bir çok insanın kafayı yemesine neden olmuş uyuz bir worm bir patch ile kurtulmak mümkün oluyordu. hemen sana o patch in adresini bulayım. Paticikde RPC diye aratırsan zaten sende pek çok şey bulabilirsin neyse dur bi bakalım...[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Sosyal ağlarda paylaş

Evet kısa bir araştırma sonrası derdinize derman linkleri elde etmiş bulunmaktayım. Buyrun efendim:

TIKLAYINIZ ![signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Sosyal ağlarda paylaş

konuyla ilgili işine yarayacağını düşündüğüm bir iki link daha atayım belki halledersin:

sorunla ilgili hazırladığım yazı

krizin yeniden hortlamasından duyulan korkuya karşı oluşturulan yamanın zed tarafından tanıtımı

ilk verdiğim link[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...