Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Selam, ne zamandır istiyordum, eve ufak bir davul almaya karar verdim. Hiç bilmiyorum çalmayı öyle kafama esince başına oturup tangır tungur vurucam işte, amatör birşey alacağım kısacası. 1000 ytl yi geçmesin ve mutlaka twin pedalı olsun eheh. Ne önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 1000 ytl ve twin pedal eheh. zor ama acayip dandik bi davul alırsan twin pedala da paran kalır diye düşünüyorum. biraz bakıp bir iki saate yazarım buraya bulduklarımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 evde calacagına gore mustakil biryerde oturuyosun. 1000 YTL ye hakkaten zor bulursun, bi de bilmiyosan calmayı parana yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Adam Mesa Dual Rectifier aldı fakat hala dur durak bilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 zaten iyi bi twin pedal 450-500 ytl civarı sanıyorsam .. 500 ytl ye alacağın davulda çöp tenekesi sesi falan verir gerçi kelepir de bulabilirsin belki ama bilmiyorum fiyatı biraz daa yükseltmen lazım en azından 1000 falan davula ayırmalısın sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Vay canına. Niye o kadar pahalı ki twin pedalları? 2 davul mu oluyor çift pedal kullanınca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 iki bass drum olmuyor, twin istiyorsan o kadar parayı gözden çıkarmak zorundasın. yada kaliteli bir davul alıp sonradanda ekleyebilirsin twini paran olunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 tayland malı premierler var ucuz, 800ytl civarı (hihat ve crash ile beraber, ride yok tabi) bu kadıköydeki pick-up müzikte vardı sanırım. 200'e falan da maxtone'un twin pedalları var. ama çok kaliteli davul olmaz yani sonor ya da tama bir twin 400'den başlıyor. koy bir 200-300 dolar daha tama superstar al derim ben twini de boşver slide yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 ekmek kendimden örnek vereyim stagg jia lx-22 davul 6 parça fusion set : 1300 dolar exx cymbals 4 parça (hi-hat - 2x crash - ride):400 dolar pearl eleminator p2002-c twin : 450 dolar benim aldığım zamanki fiyatlar böyleydi .. şimdi noldu bilmiyorum tabi :D ama davul alma işi baya bi tuzludur. dersenki böyle bi set niye bu kadar tuzlu davulun markası bile duyulmamış falan . stagg sadece bilenler için bi markadır resmen. bazı malları aşırı dandik olmasına rağmen bu serisindeki davul gerçekten inanılmazdı. deneyerek aldım ve aşırı memnunum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 calmayı bilmiyosan zaten git ikinci el tenekelerden al, ne yapıcaksın saglam davulu twin pedalı falan. calamadıgın zaman twin pedalın hiçbir zevk veren yanı yoktur ki. bi de teknigi var işin yani, kendi kendine de ogrenemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Ekmek said: Vay canına. Niye o kadar pahalı ki twin pedalları? 2 davul mu oluyor çift pedal kullanınca? bence 1000 ytlne kıyma sen hiç. hele bu soruyu sorduktan sonra... bi yerden ders al illa baslıycam diosan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar