Jhonner Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Arkadaşlar ilgilenenlerin dikkatine Resto shaman 3 parça S3 2 parça S2, vengeful honor eşyaları, healing mace+shield(S3 ikisi de) resilience cap i bulmuş durumda. Ayrıca pve wise olarakta 2 parça t6 ım var.Bunun yanında set parçaları hariç MH ve TK olmak üzere en iyi healing itemları toparlamış durumdayım. 2k +healing ve 300+ mana regen in üzerinde çok rahat bir şekilde her instance da heal edebilir durumda. Alchemy, Herbalism ikiside 375 ve alchemy stone kullandığım için hiç bir şekilde mana bitmiyor. Bunun yanında enhancement gear olarakta MH dan iki tane dagger, TK den Netherbane. Bir kaç tane vengeful ve toplama gearlar ım var epic+blue. Elemental olarakta heroiclerden hem rep hem item olarak topladığım blue+epic lerin yanında Archimonde shield var. Guildim şu an BT ı farmlıyor, ben iş durumumdan dolayı artık çok giremiyorum bu yüzden pve yi bıraktım. Ama accountu almak isteyen arkadaş pve ye geri dönüp Illidan farmlayabilir :) Bu karakterle ilgili daha fazla bilgi verebilirim mesaj ile Bunun haricinde başka bir serverda 70 level bir hunter ım var. Her iki karakter troll ve shaman dişi, hunter erkek. Hunter ın üzerinde vengeful ve S1 bow var. Canınız healingten sıkıldığı zaman biraz dps yapmak için ideal Durum budur İlgilenen arkadaşlarla koşulları konuşuruz Lütfen ciddi arkadaşlar mesaj atsın Saygılarımla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 hangi realmde bir de migrate acik mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar