venom Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Bu oyunu oynamış olan var mı? Müthiş bir fizik oyunu ya,ortalıkta istediğinizi yapabiliyorsunuz,hem de ücretsiz.Emil Ernetfeldt adlı bir isveçli tarafından yapılıyor.Windows ve Linux için yayınlandı,ama Mac yok.Hala betada,yani bazı buglar olabilir. Video: http://www.youtube.com/watch?v=0H5g9VS0ENM Websitesi: http://www.acc.umu.se/~emilk/index.html Mancınığımın Screenshotu(Gerçek slingi falan var,kçımdan nice terler akıttım bre.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Oyun kolay mı peki? Mesela o tekerlerin dönmesini nasıl sağlıyoruz, yada komutları nasıl veriyoruz? Arayüz oyuncu dostu mu? Tutorialı falan var mı? Resim bozuktu ayrıca. Konuyu açtığın için de teşkkürler oyunu indirdim bile ama çok zorsa hiç bulaşmayayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Cok zor oldugunu dusunmuyorum.Ben 2 gundur oynuyorum ve cok iyi sistemler yapmayi becerbiliyorum.Bence sen de yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Mesela mancınığın slinginin ucunun tam tepede açılmasını sağlamak falan kompleks gibi geldi de resimlere bakınca Gözüm korktu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Bişey beceremedim ya. İki objeyi birbirine bağlamakta zorlanıyorum. Biraz zor bir oyunmuş. Eğik şekiller de düzgün olarak yapılamıyor. Ayrıca su efekti aşırı kastırdı bilgisayarı. Hani fizik oyunu falan tamam da Garry's mod oynarken çooook daha üst düzey grafiklerle ve yine harika bir fizik motoruyla bu kadar zorlanmıyordu makinem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 çok iyiymiş. lego gibi değil de böyle lemmings veya incredible machines gibi amaçlı birşey olsaymış daha güzel olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar