Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arena / Sorular


CapN

Öne çıkan mesajlar

Karakter Disc / Priest

Birinci sorum resilin belli bir sınırdan sonra kullanışsız olma durumu varmı? Mesela bende 460 resil var Gem / Enc ler dahil bunu 400 , 420 yapsam nekadar zararı olur. Kısacası şu resilden sonrası kullanışsız denılebılırmı?

Diğer sorum ise çok fazla maç yapıyoruz 2v2 ve 3v3. 2v2 de şöyle bir sıkıntım var Hunter / Healer gruplarına karşı baya zorlanıyoruz. Takım arkadaşım lock bu arada. Hunterı kietleyebıldıgım kadar kietliyorum ama 10 maç yaptıysak 7 lost 2 win anca yapabılıyoruz. Huntera karşı prıestlerın uygulayabılıcegı bır taktık varmı ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

492.5 resi capi var ondan fazlası olmasada olur.

Hunter + healer gruplarına karsi mümkün oldugu kadar hunterla los oyna, pillar abuse at çok skisirsan ffear ve yine uzaklas... manani har vurup harman savurma ve healara mana burn atabiliyosan at, atamiyosan zorlama. Viper sting yüzünden sorun yasiyacaksin zaten mana da, o yüzden bosa harcama mananı

Warlock partnerin oldugu için karsi tarafin healerını oom birakarak kazanmanız daha doğru olur..

Bunlar şahsi görüşlerim tabi :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dıger konuya gelırsek oldugunca uzak duruyorum hunterdan ama kaçabılmek baya zor oluyor 1 map harıcınde. Tek problemım hunterın attıgı poison manamı dıkkatlı kullansamda sonuç ortada. Eger hunterın yanında druid yoksa healer olarak arkadaşım fazla problem yaşamıyor ben hayatta kalmaya calısıyorum. Arkadaşta healerı alıyor.

Resil konusuna gelırsek 420 Resil de bırakıp gerısını Heal up gem yapsam cok problem yaşarmıyım ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

direk peti kessin lock önce ama caktırmadan öyle arada dotlasın yoksa peti nukeldiğini anlarsa lockun healer ı peti healler baya bi kazanmanız iicn uzun olması gereken bi fight ve bence team mate in nuub cünkü hunter healer a karsı nası disc pri ve lock yenilir :S healer ı full mana drain yapsanız kazanmanız lasım ki sadece dot ve losla bile kazanırsınız ama petin ölmesi şart
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...