pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Selamlar; Sabahtan beri basit bir video oluşturmaya çalışıyorum fakat bir türlü ses ve müziği aynı anda görüntü üzerine ekleyemedim (arkada müzik çalarken üstüne birisi konuşma yapacak şekilde). Bunun bir yolu var mıdır? Diğer beceremediğim olay da bu movie maker programında, uzun paragrafları ekleyebilmenin bir yolu olup olmadığı. Ne yaptıysam bir türlü 8-9 kelimelik cümleden fazlasını ekleyemedim. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 sony vegasa geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Sony Vegas'la da bir türlü beceremedim :S Credits tarzı yazıları yazabiliyorum fakat uzun metinleri bir türlü oturtamadım. Aradığım şey Star Wars'ların başında yer alan kayan metin gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar