Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

beyoğlundaki doğan apartmanı

Lausbub

Öne çıkan mesajlar

bu apartman çok hoşuma gidiyor nedense bi tanıdığımız orada oturuyor. apartman gerçekten çok hoş daireler tek oda çok güzel. bilmiyenlerde belki byzantine adlı oyundaki çocuğun evi dersem bilirler.[signature][hline]You're a queen, therefore I treat you royal, this is all for you, cause i simply adore you...
Sosyal ağlarda paylaş

Aaa Byzantine'deki ev mi?Halının arkasında katil gelince saklanmalık gecit varmı tanıdıgının evinde?[signature][hline]MKC
_-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki;
ee ne var yatılıların g.tleri yok mu?

_-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi);
Ayağımda ayak var
Sosyal ağlarda paylaş

evet o apartman çok güzel bir yer... Orda yaşamak vardı, hemen okulun da yanı...
Ama oranın kiraları falan pek öğrenci işi değil, bi okula bayıldığın kadar vermek lazım oraya[signature][hline]Bizim Estel, 08 Ocak 2004 19:25 tarihinde demiş ki:
"abi niye her seferinde iyisin di mi diye soruyorsun? potansiyel intihar teşebbüsçüsü müyüm?"
Bizim Estel, 08 Ocak 2004 20:39 tarihinde demiş ki:
"yok abi ben dünyaya herhalde örnek alın bunun gibi olmayın halinize şükredin diye parmakla gösterilmek için gönderildim."
Sosyal ağlarda paylaş

halı falan yoktu ama kapı vardı. baktım ordan byzantine oynadığım zamanlar geldi aklıma. nerden tanıyom babacum sen o ekibi?. o ev üst komşusunun eviymiş tanıdığımızın.[signature][hline]You're a queen, therefore I treat you royal, this is all for you, cause i simply adore you...
Sosyal ağlarda paylaş

bu topıgı gorunce aklıma ızmırde alsancak semtındekı cesur apartmanı geldı aklıma ne hıkmetse ızmırlıler bılır :)[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...