Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

beyoğlundaki doğan apartmanı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu apartman çok hoşuma gidiyor nedense bi tanıdığımız orada oturuyor. apartman gerçekten çok hoş daireler tek oda çok güzel. bilmiyenlerde belki byzantine adlı oyundaki çocuğun evi dersem bilirler.[signature][hline]You're a queen, therefore I treat you royal, this is all for you, cause i simply adore you...
Mesaj tarihi:
Aaa Byzantine'deki ev mi?Halının arkasında katil gelince saklanmalık gecit varmı tanıdıgının evinde?[signature][hline]MKC
_-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki;
ee ne var yatılıların g.tleri yok mu?

_-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi);
Ayağımda ayak var
Mesaj tarihi:
evet o apartman çok güzel bir yer... Orda yaşamak vardı, hemen okulun da yanı...
Ama oranın kiraları falan pek öğrenci işi değil, bi okula bayıldığın kadar vermek lazım oraya[signature][hline]Bizim Estel, 08 Ocak 2004 19:25 tarihinde demiş ki:
"abi niye her seferinde iyisin di mi diye soruyorsun? potansiyel intihar teşebbüsçüsü müyüm?"
Bizim Estel, 08 Ocak 2004 20:39 tarihinde demiş ki:
"yok abi ben dünyaya herhalde örnek alın bunun gibi olmayın halinize şükredin diye parmakla gösterilmek için gönderildim."
Mesaj tarihi:
halı falan yoktu ama kapı vardı. baktım ordan byzantine oynadığım zamanlar geldi aklıma. nerden tanıyom babacum sen o ekibi?. o ev üst komşusunun eviymiş tanıdığımızın.[signature][hline]You're a queen, therefore I treat you royal, this is all for you, cause i simply adore you...
Mesaj tarihi:
bu topıgı gorunce aklıma ızmırde alsancak semtındekı cesur apartmanı geldı aklıma ne hıkmetse ızmırlıler bılır :)[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Mesaj tarihi:
bu bugün hürriyet pazarda resmi vardı beyoğlundaki evlerin. ilk sayfaya koymuşlar doğan apartmanını.[signature][hline]You're a queen, therefore I treat you royal, this is all for you, cause i simply adore you...
Mesaj tarihi:
o evde oturmak çok isterdim ama şimdi tadilattaymış.[signature][hline]You're a queen, therefore I treat you royal, this is all for you, cause i simply adore you...
  • Yeni Oluştur...