BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Kayseri,Sivas'ı rahat geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Trasty said: Sivas'ı 3 yada 4 yapmışsınız fakat.. son 5 Haftadır malup olmayan demiyorum bak son 5 haftadır Galip gelen bir kayserispor var.. Ligin 2. yarısında 5 maçın 5 inide kazandı.. Şu an ligde en formda takım neden 3. lük olmasada 4. lük için ismi geçmiyor ? Ankaraspor'u deplasmanda 3-0 yendiler, seri 6 maç oldu. Haftaya içerde sanırım kolay bir rakiple oynayacaklar. O maçı da alırlar, büyük ihtimal. Ondan sonra ASY'de Galatasaray maçı var, o maçta baya kilit maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 abi kaçırdım maç günleri topicleri ya ne yazsam buna bilmiyorum ki dsfdd ZUAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 kayseri'nin 4. olabilmesi için ki ben olabileceğini düşünüyorum, kalan 10 haftada 8 maç falan kazanması lazım. sivas'ı ancak öyle geçer ve 4. olabilir ama işte kayseri galatasarayı asy de yenebilir mi acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 8 maç kazansa şampiyon olur abi 68 puan ediyo. sivas'ta beklendiği gibi düşüş yaşamaya başladı bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 niye üstündeki 4 takım bütün maçlarını kaybedecek diye mi hesaplıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 hayır bu ligde şampiyon 70 civarında puan topluyo hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 yalnız farkettiysen bu sezon 4 takım şampiyonluk yarışında. kayseri bile duruma göre yarışa girebilir ama bu 4 takımın iddialarını sürdürebilmeleri için bütün maçlarını kazanmaları gerekiyor. ayrıca evet düşününce 8 maç abartı gelebilir. 6 diyelim ama 6 şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Heimdall said: hayır bu ligde şampiyon 70 civarında puan topluyo hep hep ? 2006-2007 sezonunda Fb 70 puanla şampiyon oldu. geçen sezondan önceki son 10 sezonda en düşük puanlı diğer sezon 97-98 de. o da 75 puanla gs. bu sezon 76-80 arası olur yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 civarı dedim ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar