PhysX Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 ya şu fm hikayesi yazan arkadaşın gazına geldim cd arşivini açtım futbol ile ilgili oyun arıyordum cm-4 buldum yükledim ama bir hafta geçmesi 2 yıl sürünce dayanamadım sildim :D euro 2004 buldum ama ne yaptıysam okumuyor asus! cd yi sildim üfledim püfledim perdeyi örttüm ama tık demedi açamadım :( yardım edin bir el atın bana bir futbol şeysi şeyedin.. şöle adam gibi çok zevk alıp uççağım bir oyun pilis yada yok mudur şu cd yi çalıştırmanın bir yolunu bilen?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 çizik çoksa; katı sabun sür sonra böyle bi su tut bakası gitsin sabunun suyla. sonrada güzelcene kurula. ama silmeden araya giren sabunları çıkarcak gibi değil sonrada dene bakalım okucakmı cdyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 cık olmadı baya kastı ama okumadı aslında çok çizik yok ama niye okumuyor anlayamıyorum aklıma kolonya sürmek geldi birde onu deniyeyim bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 okuyunca da boş cd olarak okuyor bu ne ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 indernetten indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 yala yala yala onu yala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar