Pestilence Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Buraya pek yazı yazmadığım için konuyu buraya açıorum, gerekirse doğru yere taşıyınız Çok severek oynadığım rogue umu oyundan sıkıldığımdan dolayı satışa çıkarıyorum ve oyunu bırakmak istiorum. Pvp gear : Charın Full Vengeful ve Vindicator gearı vardır (silah olarak mace) bütün enchantleri yapılıdır(executioner ,mongoose ,surefooted etc...). şu anda battlegroupun en yüksek 2. ratingli rogue dur 2212 rating 2v2, ve daha da artacak o rating Pve Gear : 1 parça t6 (gloves) , 1 parça t5 (helm) , kael'thas tan leggings , rage winterchillden bracer vs.... gearı bulunmaktadır. pve gearı yeterince iyi olup BT ve MH yi rahatça idare edebilir. Diğer : Charda %280 speed mount, (Şu an 7k/21k reverred Netherwing ile eğer kasarsanız 3-4 gün netherdrake te alabilirsiniz) ve 200-250g arası gold var , proffesionlar 375 Mining ve 375 Jewelcrafting. (Scale of the sands ile reverred olunca bütün epic gemleri yapıyor olucak) Bu charla istediğiniz çoğu guilde girebilirsiniz ve eminim beklentilerinizi karşılayacak bi char, yani bg yapmak bile zevkli :) İlgilenen arkadaşlar bana [email protected] adresinden ulaşabilir. Armory linki, ücret vs... ve aklıma gelmeyen herşeyi konuşabiliriz. İyi Oyunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 bab pazar alanı bab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 hangi serverda? pvp pve? ally mi horde mu? irki nedir? pvp ve horde ise ilgilenen bir arkadasim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 @VİKTOR adam UD demiş (Undead) rogue doal olarak horde side Rogue demiş belirtmiş asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 gormedim uykusuzluktan sadfsdf eger migrate acik ve pvp severindaysa arkadasim almak istiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pestilence Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 evet char pvp serverında ve migrate açık özel mesaj attım bakarsan sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar