Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beagle Köpek Yardım İstiyorum


micha

Öne çıkan mesajlar

Merhaba arkadaşlar,ben Beagle Cins köpek istiyorum.İnternetten incelediğim kadarıyla mutlu huzurlu ve birazcıkta başına buyruk bir köpekmiş.Evde beslenebilir cins köpek olduğuna dair bilgiler edindim.Bu konu hakkında benim öncelikle bir kaç sorum olacak , sizlerin yardımını bekliyorum.

Ben ve ailem günün yaklaşık 12 saati evin dışında oluyoruz.07.00 ile 19.00 saatleri arasında evde kimse olamıyor.Doğal olarak haftaiçleri bu saatlerde ilgilenebilecek herhangi biri olmadığı için yalnızlık çekicek.Bu saatler arasında bakabilecek bir yer veya bırakabileceğim yerler varmı ?
Yavru almayı düşündüğüm için belki bu yokluğa belli bir zaman sonra alışır diye düşünüyorum.Eğitimi konusunda sırasıyla nasıl hareket etmeliyim.

Arkadaşlarımın çoğu kedi almamı istiyor.Kedileride çok seviyorum ama sabah erken saatlerde ve akşam saatlerinde gezdirmek, tozdurmak istediğim için aynı zamanda banada dostluk ediceğine inandığım için köpekte karar kıldım.Bu cins köpek çok tüy dökermi ? Ailemde bir köpek sahibi olmak istiyor fakat ilgilenemiyeceğimizden dolayı bu saatler içersinde köpeğe yazık olucağını düşünüyorlar.

Bana lütfen yardımcı olun fikirlerinizi bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle şunu söylemek zorundayım. Gün içerisinde 12 saat köpek yanlız bırakılamaz. Yazık yani hele hele yavru köpek hiç bırakılmaz. Hem maddi hem manevi açıdan. Bence daha çok zaman ayırabileceğin zaman bir köpek almanı dilerim. Ares şu an 3 aylık, evde 3 saatten fazla hiç yanlız kalmadı. Onda da kafesin içinde. Yemeği suyu vs hep önünde. 1 saat bile yalnız kaldığını düşününce, ne yaparsam yapayım eve gitmek istiyorum (okul dışında). Çok mutsuz bir köpek olacaktır öncelikle, ve evde o kadar saat yanlız kalan köpek evin içine eder (tuvalet ve ev eşyaları). Ben hepsini yaşadım bunların, kafes yaptık babamla sonunda. Siz kafes bile alsanız, hiç bir köpek (yavru) 12 saat süre kadar tuvaletini tutamaz. Ve kafesin bir anlamı kalmaz, bir kez kafesine yapsa bile peşinden diğer örnekleri gelir. Siz vazgeçin en iyisi, köpek baktığınıza mutlu olmazsınız çünkü.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
köpeği o kadar süre yalnız bırakmanız pek iyi olmaz. zaten istediğiniz beagle cinsi köpek avcılık amacı ilede kullanılıyor. gerçekten oldukça aktif ve hareketli bir köpek türü. hele evde o kadar süre yalnız kalacaksa çok yazık olur. üstüne üstük insanlara oldukça yakın ve iyi bir dost. bu yüzdende yazık olur. bırakılabilecek biryer bulabilirsin ancak o zaman dostluğun pek anlamı kalmayabilir..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kedileri istediğin gibi bırakabilirsin onlar durumlarından memnun kalırlar :)

Ama köpekler ilgi ister...
Gerçi benim köpeği odamda tutuyorum odam dışına nadiren çıkarttım şuana kadar...
Dışarı çıkacağım zaman odanın kapısından çıktığımda kapıyı kapadığımda 1-2 dakika kapının önünde ağlıyor sonra köşesine çekilip yatıyor...
Gerçi şuan yavru diye öyledir büyüyünce bukadar uyumayacak sanırım :)
24 saatin 18 saati uyuyor :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Evden ayrilmam ve arkadasla bahceli bi ev tutma kararimizdan sonra kopek almaya karar verdik..

Dogo Argentino

ve

Cane Corso

simdi oncelikle aylardir herseyini okuduk bu iki cinsin. resmen kopekler goz kirpsa ne demeye calisacagini anlariz gibime geliyor. ee dogal olarak okuyarak hersey ogrenilmez. eger bu kopekler hakkinda deneyimi bilgisi olan varsa paylasabilirlerse super olur.

2 aya geliyor kopekler. baska dopic acmiim dedim :D teskur ederim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İki topike de mesaj atıyorum gerçi ama bilmiyorum modüşler birleştirme yapar mı :)

Eye patch derken? Dogo' nun özelliği bembeyaz oluşudur (beyaz ölüm meleği). Ha benim tavsiyem, bir amstaff ya da pitbull alın. Cidden kalite köpekler, ve en azından köpeğinizin kırma olma ihtimali çok düşük olur.

Bkz. benim köpek Ares (pitbull sanıyordum aylardır amstaff mış köpek yeni anladık)

Ares






İlk geldiği günün akşamı. Alıştı hemen, köpeksin ulan ne bilim anandan ayırdık seni bi ağla bişi yap.


Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...