MarcOConner Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 arkadaslar sorun şöyle... WordPress kullanıyorum bir sitede. ama son formattan sonra WordPress de yazı hazırlarken image koyma kutucugunu acamıyorum. sadece kutucuk acılıyo içerisinde hiç birsey yok bombos. vede sonra o kutucugu kapatmak için sayfayı tamamen kapatmam gerekiyo. 1)bu kutucuga cozum bulabilirmiyiz? (arkadasın bilgisayarında normal acılıyo sorun benim makinemde firofox kullanıyorum) 2)cozum olmazsa normal image taglarını kullanarak koymaya calısıyorum bu sefer( ) gormüyo resim oldugunu ve aynı sekilde sayfada link kalıyo. WordPressde image tagı farklımı yoksa ben neyi yalnıs yapıyorumm şimdiden tesekkurler pati... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 wp bilmem de, önce başka browserlar ile denemeni tavsiye ederim. opera ve ie ile bir dene bakalım, nedir durumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 ie de de olmuyo. alt tarafta error on page yazıyo. arkadasımda denedim sayfada problem yok aynı resimi onun makinadan atabiliyorum sorunsuz...? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 said: 2)cozum olmazsa normal image taglarını kullanarak koymaya calısıyorum bu sefer( ) gormüyo resim oldugunu ve aynı sekilde sayfada link kalıyo. WordPressde image tagı farklımı yoksa ben neyi yalnıs yapıyorumm publish tadında yazarken kod yazarsan entegre olmaz tabi. kod tabına geçip img içinde yaz. notepad de html yazar gibi. resim koyar mısın arabirimde sorunlu kısım neresi tam anlamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 ve eğer post bar daki iconlardan bahsediyorsan illa oradan resim eklemen gerekmiyor. 3 yol var; birincisi bardan resim ekle iconuna tıklamak ikincisi görselden kod düzenine geçmek elle img içinde yazmak. üçüncüsü altta resim/dosya yükle hadisesi var, oradan yükleyip resmi sürükleyip metinin içine bırakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar