Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wp sorunsalı...?

MarcOConner

Öne çıkan mesajlar

arkadaslar sorun şöyle...

WordPress kullanıyorum bir sitede. ama son formattan sonra WordPress de yazı hazırlarken image koyma kutucugunu acamıyorum. sadece kutucuk acılıyo içerisinde hiç birsey yok bombos. vede sonra o kutucugu kapatmak için sayfayı tamamen kapatmam gerekiyo.

1)bu kutucuga cozum bulabilirmiyiz? (arkadasın bilgisayarında normal acılıyo sorun benim makinemde firofox kullanıyorum)
2)cozum olmazsa normal image taglarını kullanarak koymaya calısıyorum bu sefer( ) gormüyo resim oldugunu ve aynı sekilde sayfada link kalıyo. WordPressde image tagı farklımı yoksa ben neyi yalnıs yapıyorumm

şimdiden tesekkurler pati...

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
said:
2)cozum olmazsa normal image taglarını kullanarak koymaya calısıyorum bu sefer( ) gormüyo resim oldugunu ve aynı sekilde sayfada link kalıyo. WordPressde image tagı farklımı yoksa ben neyi yalnıs yapıyorumm

publish tadında yazarken kod yazarsan entegre olmaz tabi. kod tabına geçip img içinde yaz. notepad de html yazar gibi.

resim koyar mısın arabirimde sorunlu kısım neresi tam anlamadım ben.
Sosyal ağlarda paylaş

ve eğer post bar daki iconlardan bahsediyorsan illa oradan resim eklemen gerekmiyor.

3 yol var;
birincisi bardan resim ekle iconuna tıklamak
ikincisi görselden kod düzenine geçmek elle img içinde yazmak.
üçüncüsü altta resim/dosya yükle hadisesi var, oradan yükleyip resmi sürükleyip metinin içine bırakabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...