Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yabancı liglerde taraftarı olduğunuz takımlar

SturmVogel

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Hayatimin yarisindan cogunu Ingiliz okulunda geciren biri olarak, ve tum yakin arkadaslarimin Man Utd taraftari olmasindan dolayi kaynaklanan United sempatimi yillardir saklarim ve United'in bugun sampiyon olmasini sevincle karsiladim. Insallah CL yi de alir, yakisan odur cunku.

Ve allah askina yabanci takimlar icin bizli konusmayin tekrar ediyorum, sempati duymak, baska ulkenin takimini tutunca siz olmuyorsunuz ehueh. Sahte bir sevinc ve sadakat o, inanmayin sakin... kandiriyorlar sizi.
Sosyal ağlarda paylaş

Hislerin yalan iste onu belirtiyorum. Insanin gonlunde sadece bir takim yatar. O da o iki takim karsilastiginda onemli bir macta hangisinin yenmesini istedigine baglidir.

Hayir hayatim ingiliz bebelerle gecti, az cok bulundum man utd cevresinde destekledik te, formalarini da aldik, sapkasini da, 10 yildir da aliyoruz vs. ama fenerbahce ile bugun mac yapsinlar agir yenilmesini isterim.

Bu da beni oncellikli olarak Fenerbahceli yapar. Ha sen dersen ki ben sempati duymuyorum adeta benim takimim, kendim bir manchesterliyim, sehirin de hastasiyim... bilemicem tabi :)
Sosyal ağlarda paylaş

Ee ben 3 tane takım tutuyorum. GS'yi elerese Manchester üzülmem de yani. Eleyen onlar olsun, sonuçta gs bi tur daha atlar e iyi ihtimalle ama Manchester finale gider.

Çelsi'ye çakıp kupayı alacağız işte ooh :D

Evet biz.

Ve birden fazla takım tutulur, çok eşlilik gibi düşün. İlla evlenmem mi lazım? Mormon'um ben :P
Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai said:
Hayatimin yarisindan cogunu Ingiliz okulunda geciren biri olarak, ve tum yakin arkadaslarimin Man Utd taraftari olmasindan dolayi kaynaklanan United sempatimi yillardir saklarim ve United'in bugun sampiyon olmasini sevincle karsiladim. Insallah CL yi de alir, yakisan odur cunku.

Ve allah askina yabanci takimlar icin bizli konusmayin tekrar ediyorum, sempati duymak, baska ulkenin takimini tutunca siz olmuyorsunuz ehueh. Sahte bir sevinc ve sadakat o , inanmayin sakin... kandiriyorlar sizi.

Bu ne kendinden emin bir cümledir?
Başkasının duygusuna sahte demek fena bir cürettir bence,adam belki Panini çıkartma albümünden belki logosundan belki formasından tutkunu olmuş takımın ve kendisi özdeşleştirmiş...Senin gibi hayatının yarısından çoğunu İngiliz okulunda okuma şansına sahip olmiip,ölümüne Liverpool'u tutan tanıdıklarım var ve tüm duygularındaki samimiyetine kefil olurum adamlar CL finali için geçen sene para biriktirip gitti Milan maçına...

Mesela bana görede Detroit Pistons bizdir...Yenilince onlar günüm gerçekten kötü geçer,tutkunuyum takınım.
Bu olaylar birazda Spor vizyonun ve tutkun ile alakalı.
Sosyal ağlarda paylaş

PhysX said:
scorch said:
hertürlü liverpool başka takım tanımam ne içerde ne dışarda =)

wallkk ooonnn,, walllkkkk oooooOOoOOooonnnnnnnnnn

with hopeeeeeeeeee in your hearthhhh !!!

and you'll neeveeeeeerrrrr waaaalllkk ,, aalooneee

you'll neeeeEEeeeeEEveerr wallkk aaalloooneeeee...

efsanedir you'll never walk alone..

her koşulda LiverPooL !

http://img227.imageshack.us/img227/7558/goruntu097na3.jpg

LIVERPOOL !
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...