Greeny Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 WoW' a geri dönme planlarındayım. Tek amacm pvp yapmak. S4 gelicek mi peki ? Demek istediğim expansiondan önce. Eğer gelmeyecekse ve son item setler böyle kalacaksa hiç uğraşmıym :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeL Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 benim bi fikrim yok ama sunwell le tier 3.5 gelcegine göre s3.5 da gelebilir :) kas sen kas fazla kasma göz cıkarmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Battlegear adıyla season 4 gear id'leri ptr common dosyasında yeralıyor.En son warrior'unkini görmüştüm 5 parça olarak.Worldofraids'den yada mmochampion'dan bakabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 evet expansiondan once gelecek. kesin olan ise 2.4 ile gelmeyecegi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 ooo süper ozaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 hatta al sana link s4 gladiator setleri hakkında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 NeL said: benim bi fikrim yok ama sunwell le tier 3.5 gelcegine göre s3.5 da gelebilir :) kas sen kas fazla kasma göz cıkarmaz.. sunwelle t3.5 gelmiyor, gelse gelse t6.5 gelirdi ki o da gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 personel rating yazmıo bunlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Bu setlerın grafiklerı gercekmı ya ? Hiç hoşuma gıtmedı daha ıyı olabılırmıs sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar