Farinal Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Şimdi arkadaşlar ikisinden birini seçeceğim ama karar veremiyorum Nokia 3110 c mi yoksa samsung sgh e-250 mi? Özelliklerine baktım ama bi fark anlayamadım açıkçası :D Birde benim için önemli bir özelliği müzik olayı çünkü ipodun ekranı gg olduğu için telefondan karşılamayı düşünüyorum müzik açlığımı... Fiyatları hiç önemsemeyin sadece özellik olarak hangisi daha iyidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 müzik dinliceksen w810i derim ben. 320 ytl gibi bir fiyatı var hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 bu iki telefonu seçebiliyorm beleş olarak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Nokia 3110 al derim kullanımı rahat hiç yoktan iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar